Lotgenotengroep Prostaatkanker

18-08-2016

Vanuit de uiterst succesvolle informatieavond voor lotgenoten met prostaatkanker en hun partners in voorjaar 2016 is het initiatief ontstaan om met enige regelmaat elkaar te blijven  volgen en ontmoeten.
 

Op de lotgenotenavond kan veel aan bod komen: informatie over de verschillende behandelingen en de ervaringen daarmee, het leven met de gevolgen van de behandelingen, het effect op de partnerrelatie, de intimiteit en seksualiteit. Hoe ga je om met de gevoelens, de emoties, hoe communiceer je met je partner en je sociale omgeving.
En voor wie niet te genezen is: hoe geef je zo lang en zo veel mogelijk kwaliteit aan je bestaan en wat houdt kwaliteit van leven voor jou in.

 

Het blijkt telkens weer dat ervaringen uitwisselen met mensen die ook behandeld zijn aan prostaatkanker erkenning, herkenning en steun biedt. En omdat prostaatkanker niet alleen ingrijpend is voor de persoon die erdoor wordt getroffen, maar ook voor diens evt. partner zijn juist ook de partners van harte welkom om deel te nemen aan deze avonden. Juist ook voor hen is het plezierig om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te kunnen delen.

 

Deze lotgenotengroep komt 1 keer per drie maanden bijeen en wordt begeleid door Wiek Luza, coördinator/begeleider van Inloophuis Pisa.
Eigen bijdrage:  € 5,-- per persoon per bijeenkomst.

 

Informatie en/of aanmelden
Meer weten over de vele activiteiten, data en tijden? Kijk eens op www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl).
Aanmelden voor onze activiteiten kan via administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl) of (tijdens openingstijden) telefonisch via 0229 - 75 85 31.
En natuurlijk kunt u ons volgen op Facebook.

Lotgenotengroep Lotgenotengroep
inloophuis Pisa logo inloophuis Pisa logo