Boek10 | Lanceren doe je niet alleen

24-08-2016

Godijn Publishing (GP) lanceert tien boeken van veelbelovende schrijvers. Een project waar de auteur niet alleen het spannende pad naar de lancering bewandelt, maar samen met negen anderen. GP vindt in Heel Nederland Leest (HNL) een partner om de lancering groots te realiseren tijdens het schrijfevenement van Heel Nederland Schrijft (HNS) op 22 september in de Verkadefabriek in Den Bosch.

 

Boek10!

Boek10! is een project waar plaats is voor slechts tien veelbelovende auteurs. Tien manuscripten zijn gekozen die variëren in genre en schrijfstijl, waardoor het een boeiend geheel is. Van een Engelse verhalenbundel tot fantasy. Van debutant tot ervaren schrijver. Het belangrijkste criteria, voor de keuze van de boeken, is dat GP gelooft in de boeken en de schrijver. Dat het gehele plaatje past bij de filosofie van GP. Door tien verschillende boeken te bundelen in de serie van Boek10  verrijk je elkaar als auteur. Je inspireert, leert en vult elkaar aan. Dat is de kracht. Ieder boek heeft een andere positie in de reeks, maar is ook op zichzelf staand.

Voor de omslag is gekozen voor een uniform raamwerk, waarbij de coverfoto persoonlijk is. Zodat het boek uniek is voor de auteur, maar herkenbaar in de serie. De vorm is identiek, de inhoud en de coverfoto is duidelijk van de hand van de schrijver.

 

Elly Godijn, de drijvende factor, is een kleine uitgever met een grote ambitie en schrijver in hart en nieren. Zij wijkt met dit bijzondere project van de gebaande wegen af en met een strakke planning vraagt zij veel van de auteurs. Alles voor het beste resultaat. Het ultieme boek voor GP is een verhaal die je meeneemt naar een andere wereld, je raakt, niet meer loslaat en laat lezen tussen de regels. Een verhaal waar niet alles wordt voorgekauwd, maar die ruimte geeft aan de lezer om zelf te mogen invullen

 

GP lanceert i.s.m. HNS op 22 september, tijdens een groots schrijfevenement in de Verkadefabriek in Den Bosch, de boeken van: Marc Lommert, Sylvia Vermont, Jan Zegers, Jolanda Zuydgeest, Silvia van Gimst, Aloysius Keller, Fiona Hack, Titia Muizelaar, Bibi Boom en Nienke Pool. Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het solistische pad als schrijver kunnen delen.

 

Meer informatie

Voor reserveren schrijfevenement/boeklnceirng: www.heelnederland.nl (http://www.heelnederland.nl)

Voor informatie: www.godijnpublishing.nl (http://www.godijnpublishing.nl)

Auteurs Boek 10 Auteurs Boek 10