Openbare repetitie Kamerkoor Spiro Musica

25-08-2016

Op maandag 5 september a.s. van 20:00-22:00 uur organiseert Kamerkoor Spiro Musica een openbare repetitie in De Kreek (Bangert Oosterpolder, Zwaag). Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om met ons mee te zingen.

 

Ons eerstvolgende optreden zal zijn op 12 november a.s. wanneer wij het prachtige Requiem van Gabriel Fauré ten gehore zullen brengen in de Oosterkerk te Hoorn. Ons ambitieuze koor (zo’n 18 leden tussen de 20-65 jaar) bestaat sinds 2012 en wij treden graag op bij culturele evenementen, in kerkdiensten en tijdens huisconcerten.

 

Ben je een enthousiaste zanger of zangeres, hou je van zingen en vind je het ook leuk om je zangtechniek te verbeteren en samen met ons het beste uit dit koor te halen? Stuur ons een bericht via spiromusica@outlook.com (mailto:spiromusica@outlook.com)

of via onze website of Facebookpagina en hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen in onze gezellige groep. Op onze website (www.spiromusica.com (http://www.spiromusica.com)) vind je, naast leuke wetenswaardigheden en foto’s, alle informatie die je moet weten als je lid wilt worden.

 

Wij repeteren iedere maandagavond van 20:00-22:00 uur in De Kreek en je bent hierbij van harte uitgenodigd om tijdens onze openbare repetitie op 5 september a.s. te komen kijken en luisteren of ons koor wat voor je is.   

Met muzikale groet,

Kamerkoor Spiro Musica

Spiro Musica Spiro Musica