Ontdek de mogelijkheden van de iPad

26-08-2016

De bediening van een iPad is gemakkelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een iPad kunt u beeldbellen, e-mailen, surfen op het internet en nog veel meer. Ook kennis maken met de iPad? Volg dan iPad training voor beginners van Omringpas.

 

Tijdens de iPad trainingen worden de vele mogelijkheden van een iPad duidelijk aan u uitgelegd. Via de iPad is informatie en contact altijd dichtbij. Beeldbellen is bijvoorbeeld een van deze handige snufjes. Zo kunt u makkelijk contact houden met uw familie en vrienden. Laat u verassen door het gemak van de iPad en geef u op voor de iPad training voor beginners.

 

iPad training voor beginners

De training kost slechts € 45,--,  exclusief voor Omringpashouders en bestaat uit twee bijeenkomsten. U kunt kiezen voor de ochtend of de middag training op 16 én 25 september. De ochtend training is van 10.00 tot 12.00 uur en de middag cursus is van 13.00 tot 15.00 uur in Het Baken, in Hoorn.

Heeft u geen iPad? Maak dan tijdens de training gebruik van een iPad van Omringpas.

 

Aanmelden kan via telefoonnummer 088 – 206 79 99. Heeft u nog geen Omringpas? Meldt u dan nu aan via www.omringpas.nl (http://www.omringpas.nl) en profiteer direct!

Omring Omring