Gijs Brouwer bij beste 900 tennisspelers van de wereld

26-08-2016

TV Hoorn lid Gijs Brouwer heeft de finale bereikt van het $10.000,- Future toernooi in Oldenzaal. Door deze fantastische prestatie zal Gijs Brouwer rond plaats 900 van de ATP wereldranglijst komen.

 

Gijs trainde van zijn 7e tot zijn 18e jaar al bij ALL-IN in Hoorn. Hij is begonnen met trainen bij de huidige eigenaar van de tennisschool Joris Kleinloog. Joris vertelt enthousiast “wat een mooie prestatie van Gijs. We waren al apetrots dat Gijs Nederlands Kampioen werd t/m 18 jaar. In juni behaalde hij al de kwart finale in Alkmaar en nu zelfs de finale!

 

Persoonlijke aanpak

Wij hebben voor onze selectiespelers een persoonlijke aanpak met een plan op maat. Zo is met Gijs, zijn ouders en zijn individuele leraar Marcel Petitjean ieder half jaar zijn ontwikkeling en trainingsplan besproken. We geloven in het trainen zo dicht mogelijk bij huis en bij één instantie. Wel zoeken we de beste partners om mee samen te werken als een speler ons echt ontgroeit.

 

Belang van de speler

Zo is Gijs toen hij 16 jaar werd gedeeltelijk bij voormalig Davis Cup Captain Michiel Schapers gaan trainen. Schapers wilde vanaf het begin af aan Gijs verder door ontwikkelen samen met ALL-IN. Hij nam ook regelmatig contact met ons op.  Heel goed dat het commercieel belang opzij werd geschoven en er in het belang van Gijs werd gehandeld. Een kracht van Gijs en zijn ouders is dat ze zich nooit gek hebben laten maken door mooie praatjes van andere tennisscholen en trainers.  Hij heeft geloofd in de aanpak van ALL-IN en in zijn eigen plan. Op dit moment volgt Gijs geheel zijn eigen weg met een full time programma om zich nog verder door te ontwikkelen. Zelfs nu voelt hij zich nooit “te goed” en komt hij bij tennissers in Hoorn mee sparren. Deze week doet Gijs mee in Rotterdam en zit hij nog steeds in het toernooi ook hier zijn weer punten te verdienen voor de ATP wereldranglijst.

Gijs Brouwer Gijs Brouwer
Tennisschool All-Inn Tennisschool All-Inn