Een nieuwe sport proberen? Grijp je kans met de Jeugdsportpas

Inschrijven nieuw seizoen Jeugdsportpas

Kinderen van groep 5 tot en met 8 van het basisonderwijs uit Hoorn, Blokker en Zwaag kunnen zich inschrijven voor de Jeugdsportpas. Met deze pas kunnen zij 3 verschillende sporten uitproberen bij ruim 40 sportaanbieders in de gemeente Hoorn. Inschrijven kan vanaf maandag 29 augustus via de website www.sportpas.nl/hoorn (http://www.sportpas.nl/hoorn).

De jeugdsportpas is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met diverse sporten. Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn zorgt samen met diverse sportaanbieders voor een gevarieerd sportaanbod. Kinderen kunnen 3 keer per jaar meedoen aan een kennismakingscursus. De kosten hiervoor zijn 10 euro per cursus van 6 weken.

Aanmelden via een account
Kinderen kunnen zich vanaf maandag 29 augustus inschrijven voor een kennismakingscursus nadat ze een account op www.sportpas.nl/hoorn (http://www.sportpas.nl/hoorn) hebben aangemaakt.

Wie al eerder een account heeft aangemaakt voor de Nationale Sportweek, de Hoornse Zomerspelen of de Jeugdsportpas, kan dit account gebruiken.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met mevrouw R. Kouwenberg van het Sportopbouwwerk per mail via sportopbouwwerk@hoorn.nl (mailto:sportopbouwwerk@hoorn.nl) of

telefonisch 0229 252200.

MH Start inschrijving Jeugdsportpas MH Start inschrijving Jeugdsportpas
Gemeente_Hoorn[1] Gemeente_Hoorn[1]