Mr. Darkhorse speelt in De Harmonie

29-08-2016

Na Golden Earring, The Shadows en The Beatles brengt Mr Dark Horse een bezoek aan Blokker. De band van Ruud van Diepen (zang/gitaar), Bert Schipper (drums), Michael Leeninga (gitaar) en Kees Harrison (bas) viert op zaterdag 24 september 2016 de release van de gelijknamige debuut EP in Café de Harmonie aan de Oosterblokker 38.

 

Mr Dark Horse is het alter ego van songwriter Ruud van Diepen, afgestudeerd drummer aan het Conservatorium van Amsterdam, die in 2010 achter zijn drumstel vandaan kroop om als frontman zijn zelfgeschreven songs te vertolken. Beinvloed door Silverchair, Incubus, Tool en The Mars Volta houdt de muziek ergens het midden tussen pop, grunge en progressieve metal.

 

Naast de festiviteiten rond de EP release, speelt Mr Dark Horse live in de zaal van de Harmonie. Bevriende bands Two Shakes Of A Lamb’s Tail (sixties psych rock) uit Hoorn en Thieving Magpies (vintage pop) uit Zwolle spelen ieder ook een set.

 

Iedereen is van harte welkom en krijgt bij binnenkomst een downloadcard waarmee de Mr Dark Horse EP gratis te downloaden is. 
Entree: € 5,-
Deuren open:: 21.00 uur

 

Programma:

 22.00 uur                                THIEVING MAGPIES (vintage pop)

 23.00 uur                                MR DARK HORSE (alternative rock) 

After show:

 24.00 uur                                TWO SHAKES OF A LAMB’S TAIL (sixties psych rock)

Mr Darkhorse Swaf Mr Darkhorse Swaf
De Harmonie De Harmonie