Najaarsmarkt met hobbyisten, demonstratie en kinderactiviteiten

30-08-2016

Zaterdag 10 september wordt na de succesvolle voorjaarsmarkt de Happy Fair najaarsmarkt gehouden in winkelcentrum De Kersenboogerd. Op deze gezellige markt vindt u voordelige koopjes van de winkeliers en bijzondere koopjes van o.a. zelfgemaakte decoraties tot biologische producten uit de omgeving, maar ook Italiaanse producten, Spaanse gedroogde worsten en heerlijke Hollandse poffertjes.

 

Ook wordt er een demonstratie gegeven door houtdraaier Aad Sneeboer van houtdraaivereniging RADIUS. Deze zorgt ervoor dat het oude ambacht in leven blijft, zodat het niet verloren gaat. Aad draait puur uit hobby van heel klein - een vingerhoedje, tol, paddenstoel - tot groot - schalen, vazen enz. Zijn slogan is ’Ik draai alles als het maar rond is’.

 

De talentvolle kunstenares Yvonne Zonnenberg, die half augustus tweede is geworden tijdens het EK bodypaint 2016, is ook aanwezig om de kinderen te schminken. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, een ballon laten vouwen door Bas Piraat of even rustig creatief knutselen.

 

Kinderen kunnen onder begeleiding van de medewerkers van SKH kinderopvang portemonnees knutselen en uitdagende activiteiten doen aan de zandtafel. Alle kinderactiviteiten worden gratis aangeboden. Om even lekker uit te waaien in de zweefmolen betaalt u alleen een gereduceerde prijs van 1 euro per ritje.

 

Tijdens de najaarsmarkt worden er bovendien gratis loten uitgedeeld door het speciale promotieteam. Het lot vult u in en deponeert u in één van de lotenbakken om mee te dingen naar de prijzen van de Promotieweken van het winkelcentrum. Al met al is er genoeg te beleven en te zien en niet te vergeten, uw auto kunt u gratis parkeren, er zijn twee grote parkeerplaatsen, waarvan er bij één een parkeerschijf nodig is.

Najaarsmarkt Kersenboogerd 2016 Najaarsmarkt Kersenboogerd 2016
kersenboogerd logo kersenboogerd logo