Promotieweken met 110 te winnen prijzen in Winkelcentrum De Kersenboogerd

30-08-2016

Win een weekend Centerparcs, 1 minuut gratis winkelen of een cadeaubon

 

Van 10 t/m 30 september krijgt u bij elke aankoop van 5 euro of meer een gratis lot. Hiermee maakt u kans op een weekend Center Parcs ! Er worden in totaal 6 weekenden weggegeven. De bon van Center Parcs , t.w.v. 450,00 , is drie jaar geldig en u kunt zelf kiezen in welk park of met hoeveel personen u wilt verblijven. U heeft dus alle reden om uw boodschappen in winkelcentrum De Kersenboogerd te doen. U wilt er toch ook wel even lekker tussenuit !

 

En wat dacht u van gratis boodschappen doen? Heerlijk 1 minuut lang uw hele kar vol gooien en daar niets voor hoeven te betalen ! Er worden totaal vier winnaars getrokken die gratis kunnen shoppen. Naast deze tien gelukkige winnaars worden er ook nog eens 100 cadeaubonnen verloot van 25 euro. Deze zijn geldig in alle winkels van winkelcentrum De Kersenboogerd.

 

Tijdens de najaarsmarkt op zaterdag 10 september worden er gratis loten uitgedeeld door het speciale promotieteam. Dit gratis gelukslot hoeft u alleen in te vullen en te deponeren in één van de lotenbakken die te vinden zijn bij: Deen, Readshop, Vomar en Blokkker.

 

De prijsuitreiking is op zaterdag 8 oktober tijdens het leuke dierendagevenement in het winkelcentrum. Op deze dag zijn er weer volop leuke activiteiten voor het hele gezin.

promotie weken promotie weken
kersenboogerd logo kersenboogerd logo