CDA Hoorn bedankt Piet Slijkerman voor zijn duurzaamheidswerk

22-09-2016

ZWAAG  – Als aanjager van de verduurzaming van huurwoningen is Piet Slijkerman deze week bedankt door CDA Hoorn. CDA Hoorn waardeert Piet Slijkerman vanwege zijn pionierswerk  op het gebied van verduurzaming van huurwoningen door zonnepanelen op het dak te plaatsen en vloer en muur te isoleren.

 

Fractievoorzitter CDA Hoorn Dirk Oud: “Piet doet zeer goed werk”. Door de inspanningen van Piet Slijkerman worden veel huurwoningen voorzien van zonnepanelen en energiebesparende maatregelen. Deze investering wordt door Intermaris gedaan in ruil voor een kleine huurverhoging. Daar staat echter een aanzienlijke terugverdieneffect tegenover. Als huurder en ervaringsdeskundige op het gebied van zonnepanelen en isolatie kan Piet Slijkerman medehuurders heel transparant inzichtelijk maken dat meer wooncomfort en energiebesparing binnen handbereik is, zonder dat dit hen netto meer geld kost. Sterker nog. Met de juiste maatregelen kan het zelfs ook geld opleveren. Zowel milieu als portemonnee profiteren hiervan.

 

“Dit weet Piet heel enthousiast, objectief en belangeloos op zijn medehuurders over te brengen waardoor gewoonweg meer bewoners meedoen. Wat mij betreft symboliseert Piet Slijkerman daarmee de kracht van onze samenleving en dat verdiend een mooi bloemetje en een lekkere fles wijn”, aldus Dirk Oud.

 

Nadere informatie:

Dirk Oud, fractievoorzitter CDA Hoorn

tel. 06-19916364

 

 

Foto vlnr:

Dirk Oud (fractievoorzitter CDA Hoorn), Piet Slijkerman en Truus Slijkerman

Foto Piet Slijkerman Foto Piet Slijkerman
CDA Hoorn CDA Hoorn