Feestelijke boekpresentatie van Cyberboy in Bibliotheek Hoorn

23-09-2016

In de Kinderboekenweek, op dinsdag 11 oktober, presenteert Tanja de Jonge in de salon van Bibliotheek Hoorn haar nieuwe jeugdboek Cyberboy.

 

Cyberboy gaat over de veertienjarige Kevin. Twee jaar geleden nam hij afscheid van zijn beste vriend Bjorn, die bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Inmiddels heeft hij zijn leven weer een beetje opgepakt. Daarom is de schok enorm als hij ineens oog in oog staat met zijn beste vriend. Springlevend. Dezelfde ogen. Dezelfde stem. Bjorn is terug! Kevin kan het niet geloven. Er is nog nooit iemand teruggekeerd uit de dood. Waarom uitgerekend Bjorn?

 

Naast het schrijven van jeugdboeken werkt Tanja de Jonge als educatiespecialist bij Bibliotheek Hoorn. Ze woont met haar man en twee dochters in Schermerhorn. Cyberboy is haar vijfde jeugdboek bij uitgeverij Holland. Het is vanaf begin oktober verkrijgbaar.

 

De feestelijke boekpresentatie begint om 13.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Toegang is gratis, maar aanmelden via info@tanjadejonge.nl wordt op prijs gesteld.

Kijk voor informatie over Cyberboy op: www.tanjadejonge.nl (http://www.tanjadejonge.nl)

Cover_Cyberboy_ Cover_Cyberboy_
Portret Tanja de Jonge Portret Tanja de Jonge
Bibliotheek_Hoorn[1] Bibliotheek_Hoorn[1]