Cabaret try-out in Wadway

26-09-2016

Theaterkerk Wadway maakt zijn naam als de kraamkamer van het cabaret weer helemaal waar. Op zaterdag 15 oktober speelt Jan Beuving zijn cabaret try-out van zijn nieuwe programma Raaklijl.

Aanvang 20.30 uur.

Kaarten en meer info zie www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

of via tel. 0229-270525.

 

Jan Beuving is een bètaman in de alfajungle van het theater. Door zijn ogen ziet u de wereld zoals u haar nog nooit zag: hinkend van het ene verkeerde been op het andere. U zult nooit meer onnadenkend langs een verkeersbord rijden. Altijd even glimlachen als de oudste man ter wereld weer eens doodgaat.

Gewapend met een ruitjesoverhemd en een stapel nieuwe liedjes en conferences neemt Jan, winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs in 2012 en genomineerd in 2016, u mee in zijn onnavolgbare logica.

 

De hoogste tijd voor een kennismaking met deze kanjer in de Theaterkerk met de laatste try-out van Raaklijn.     www.janbeuvingtnt.wordpress.com (http://www.janbeuvingtnt.wordpress.com)

wadway theaterkerk algemeen wadway theaterkerk algemeen
theaterkerk wadway (3) theaterkerk wadway (3)
20161015_Kik - Jan Beuving - Raaklijn - fotograaf Maartje ter Horst - staand- bewust op de kop - onderkant is het kruis 20161015_Kik - Jan Beuving - Raaklijn - fotograaf Maartje ter Horst - staand- bewust op de kop - onderkant is het kruis