Raadslid Simon Broersma zoekt de kuilen op

26-09-2016

Op woensdagmiddag  28 september  zal PvdA raadslid Simon Broersma samen met bewoner Albert de Graaf de Hoornse binnenstad bezoeken. De heer Albert de Graaf is vele jaren actief geweest in Hoorn, onder andere  bij de Lutherse kerk.

 

De heer de Graaf heeft de PvdA een brief geschreven over de slechte staat van sommige stegen in de binnenstad. ‘Als je zelf in een rolstoel zit dan merk je pas hoe erg vervelend het is als stenen scheef liggen’ aldus de heer de Graaf. De heer de Graaf is inmiddels op leeftijd en gebruikt een rolstoel om van zijn huis aan de Eikstraat naar de binnenstad te gaan.

 

Simon Broersma zal hem woensdagmiddag duwen naar de Proostensteeg, naast het Westfries museum. Dan wisselen de heer de Graaf en Simon Broersma van plek, het raadslid zal dan plaatsnemen in de rolstoel en zal dan door een vrijwilliger worden geduwd door de Proostensteeg. Deze steeg is één van de stegen waar de bestrating niet prettig is voor mensen in een rolstoel.

 

De heer de Graaf en de PvdA willen aandacht vragen hiervoor, vandaar deze actie. De pers is van harte welkom om rond 15.45 uur aanwezig te zijn in de Proostensteeg. 

 

Meer informatie bij Simon Broersma, s.broersma@hoorn.nl (mailto:s.broersma@hoorn.nl)  tel 0620668775

PvdA Hoorn PvdA Hoorn