TalkZO donderdag 6 oktober

27-09-2016

Donderdag 6 oktober opent “De Zwarte Olifant” het nieuwe seizoen. De komende drie maanden bekijken we het thema “vakmanschap” van verschillende kanten. Hierbij werken we samen met de Hoornse culturele instellingen.

 

Zo organiseren we een filmdiner, als ode aan het vakmanschap van de kok, wordt er op 7 oktober door Vereniging Oud Hoorn een Ambachten-Wandeling georganiseerd vanuit het centrum van Hoorn, staat er een filosofische avond op stapel en houden we op 18 december een dag met workshops, gegeven door echte vaklieden.

 

Donderdag 6 oktober praten we in onze talkshow ‘TalkZO’ over Vakmanschap en de ’nieuwe’ binnenstad. Presentator Wouter Hakhoff en vaste tafelgast wethouder Samir Bashara bevragen onze gasten.

 

De binnenstad verandert, publiek koopt meer online, winkeliers verkopen beleving en nieuwe en oude ambachten pakken hun kansen. Wonen in de binnenstad krijgt een andere dimensie. Bewegen we mee, proberen we het tij te keren, grijpen we nieuwe kansen of ....... In het kader van ’de democratische stad’ vragen we het onze gasten en gaan met elkaar in gesprek.

Een aantal gasten is al bekend.

 

Zo begint de avond met het bevragen van Rupert Parker Brady, retail denker met als grootste passie klantgericht ondernemen.

Aan tafel en in de zaal zijn ook ervaringsdeskundigen en ondernemers aanwezig die het intreden van het nieuwe vakmanschap aan den lijve ondervinden. Corine Keijzer Eigenaar van Haarstudio Chin Fa en Case2coach en levensgenieter 3.0 is gast, evenals Cees Franke, kunstenaar, ondernemer en mede eigenaar van MI8 Marketing Cloud, Martin Smit Eigenaar van Smitsmetaal en Hindrik Boonstra: Timmerman, creatieveling en eigenaar van een rollende keuken opent de avond met een theatrale monoloog.

 

De rest van de gasten wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van De Zwarte Olifant.

Inloop voor de avond is om half acht, start van de TalkZO is om acht uur.

De Zwarte Olifant ligt aan de Nieuwe Noord 12.

Opgeven kan via 0621419111 De Zwarte Olifant.

Zwarte-Olifant-logo- Zwarte-Olifant-logo-
Zwarte Olifant Zwarte Olifant