Karavaan zoekt jonge geëngageerde makers voor winterkaravaan

27-09-2016

Karavaan, buitengewoon theater op locatie, organiseert van 28 t/m 30 december 2016 de Winterkaravaan waarvoor zij jonge kunstenaars uitnodigt om in Alkmaar een korte productie te maken. Eén van deze voorstellingen kan uiteindelijk worden uitgewerkt tot een voorstelling om in het zomerfestival in 2017 op een bijzondere locatie te spelen.

 

Het thema van Karavaan Festival 2017 is De Nieuwe Wereld. Een programma rondom transitie en vooruitgangsdenken. Vanuit de overtuiging dat elk einde het begin is van iets nieuws daagt Karavaan kunstenaars en publiek uit om verbeelding in te zetten en voorstellen te doen. Wat zijn de dromen en fantasieën om een nieuwe wereld vorm te geven, het nieuwe kompas van de Noord-Hollander? Bouw mee aan de nieuwe wereld!


Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en ben je geïnteresseerd in het werken op locatie in verhouding tot dit maatschappelijke thema dan kun je je aanmelden. Op basis van de ingediende plannen kiest Karavaan maximaal 5 makers voor de Winterkaravaan.


Stuur vóór 10 oktober jouw plan in op info@karavaan.nl (mailto:info@karavaan.nl). Voor de makers die Karavaan selecteert voor de Winterkaravaan is een vergoeding en artistieke en productionele begeleiding beschikbaar.

Meer informatie vind je op www.karavaan.nl (http://www.karavaan.nl) onder ’Nieuws’

Mime IMG_1495 Mime IMG_1495
Karavaan Buitengewoon Theater logo Karavaan Buitengewoon Theater logo