Onderhoudsdienst Wooncompagnie verhuist van Schagen naar Hoorn

27-09-2016

Wooncompagnie onderging recentelijk een organisatieverandering. Als gevolg daarvan wordt er voortaan gewerkt vanuit één hoofdkantoor in Hoorn. Vanaf maandag 3 oktober 2016 verhuizen ook de onderhoudsdienst en het magazijn van de woningcorporatie naar Hoorn. Daarmee komt het vertrouwde adres van de Zijperweg 14 in Schagen te vervallen. Vanaf dat moment is het nieuwe afleveradres voor leveranciers C.J.K. van Aalstweg 3 in Hoorn.

 

Slimme, strakker en efficiënter werken
Met de organisatieverandering wil Wooncompagnie slimmer, strakker en efficiënter werken  om daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan het betaalbaar houden van de huren. Dat bekent dus ook: werken vanuit één centraal hoofdkantoor. Om die reden sloot de corporatie onlangs de kantoren in Purmerend en Schagen. Binnenkort sluiten in beide plaatsen ook de onderhoudsdiensten en magazijnen.

 

Onderhoudsdienst bereikbaar via website of Klantcontact

Hebben huurders een vraag over het onderhoud aan de woning dan kunnen zij ons bereiken via de website www.wooncompagnie.nl (http://www.wooncompagnie.nl) of telefonisch contact opnemen met een medewerker klantcontact (0229 7511 65.

Zij helpen huurders graag verder.

 

Leveranciers welkom in Hoorn
Alle leveranciers van Wooncompagnie zijn, voor de aflevering van materialen en producten, vanaf maandag 3 oktober 2016 welkom aan de

C.J.K. van Aalstweg 3, 1625 NV in Hoorn.

C.J.K. van Aalstweg 3 in Hoorn_def C.J.K. van Aalstweg 3 in Hoorn_def
Wooncompagnie logo Wooncompagnie logo