Dierendag in winkelcentrum de Kersenboogerd

29-09-2016

Zaterdag 8 oktober houden wij in winkelcentrum De Kersenboogerd te Hoorn (NH) een evenement in het teken van dierendag. Tijdens deze dag zijn er diverse GRATIS activiteiten tussen 12.00 en 16.00 uur, met een geweldige papegaaienshow, knutselen, ponyrijden, limonadekoe en een springkussen. Er zijn uilen, konijnen, kippen, een fotowand met fotograaf, een imker, dierenambulance en een dierenarts. Vanaf 10 uur is er een gezellige braderie met diverse marktkramen van hobbyisten, leuke artikelen en dierenverenigingen.

 

U heeft weer genoeg redenen om al uw boodschappen in winkelcentrum De Kersenboogerd te doen. Tijdens ons dierendagevenement is er van alles te beleven. Kom kijken naar de papegaaienshow. Kinderen kunnen ponyrijden, zich uitleven op het springkussen en creatief knutselen (onder begeleiding van SKH kinderopvang) en ze mogen zelf limonade tappen uit de limonadekoe. Er is een fotograaf aanwezig waar je met je huisdier(en) of figuranten in dierenkostuum op de foto kunt voor een mooie fotowand. U kunt dan een kaartje invullen, zodat de foto’s per mail verstuurd kunnen worden. Voor dierenwinkel Betsy is de dierenarts van dierenkliniek De Zuiderdracht aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en hij geeft u tips en advies. Bij aankoop in dierenwinkel Betsy krijgt u deze dag een leuk presentje.

Alle activiteiten zijn van 12.00 tot 16.00 uur, alleen de markt begint al vanaf 10.00 uur.

 

Ook aanwezig zijn de 4 uilen van ATJ Owls. Europese oehoes genaamd Jos en Ahyoka. Een Afrikaans Witgezichtuiltje en Tadzi een jonge Boobook uil. ATJ Owls zet zich in voor goede doelen en laten mensen kennis maken met uilen; bijzonder krachtige, maar stiekem zachtaardige vogels. Met deze prachtige dieren bieden zij een ruim assortiment aan activiteiten en educatie zoals workshops, wandelingen en bezoeken. Door hun goede training en veel liefde worden deze vogels ook ingezet bij mensen met beperkingen. Neem zelf uw camera mee want op deze dag kunt u met de uilen op de foto en kunt u vrijblijvend een donatie doen aan Stichting Save Dave, waar ze zich voor inzetten.

 

Er is een podium met optredens van Idol Steve, musical vereniging Westend en zangeres Joyce van der Lee.

Om 14.00 uur is de prijsuitreiking van de Promotieweken. Want als u t/m 30 september uw boodschappen heeft gedaan in winkelcentrum De Kersenboogerd dan heeft u GRATIS loten ontvangen waar u o.a. 6x kans maakt op een weekend Centerparcs! Al met al is er weer genoeg te beleven en niet te vergeten, uw auto kunt u gratis parkeren....

 

Tot ziens in ons winkelcentrum!

KERSdier16A3 KERSdier16A3
AhyokaRGB AhyokaRGB
kersenboogerd logo kersenboogerd logo