Talent Linda Krijnzen nieuw commissielid voor CDA Hoorn

29-09-2016

CDA Hoorn heeft zich binnen haar fractie versterkt met Linda Krijnzen als nieuw commissielid. De voordracht van Linda Krijnzen als commissielid was dinsdag 27 september 2016 en is door de gehele raad unaniem gesteund.

 

Fractievoorzitter CDA Hoorn Dirk Oud: “We zijn erg blij met Linda. Ze is een intelligente, ambitieuze en stralende vrouw met veel inhoudelijke kennis. Binnen onze fractie loopt ze al langere tijd mee en heeft ook haar netwerk opgebouwd bij CDA landelijk. Met haar kennis en ervaring zal Linda zich vooral gaan bezighouden met de portefeuilles: leefbare wijken, vastgoed, wonen & stadsvernieuwing, volksgezondheid, onderwijs en anti-discriminatiebeleid”.

 

Linda Krijnzen is zelf ook blij met haar toetreding tot de Hoornse politiek. “Als commissielid voor CDA Hoorn heb ik de mogelijkheid om iets terug te doen voor de stad waar mijn wortels liggen. Hier ben ik geboren en opgegroeid, heb ik gestudeerd en gewerkt, ben ik getrouwd en zijn mijn kinderen geboren. Hoorn heeft mij veel gegeven en is een fantastische stad om te mogen wonen. Het is nu aan mij om samen met mijn collega’s van CDA Hoorn te zorgen dat alle inwoners van Hoorn dezelfde mogelijkheid hebben om Hoorn met trots en plezier hun thuis te kunnen en blijven noemen. De toekomst van de inwoners van Hoorn staat bij mij dus voorop”, aldus een trotse Linda Krijnzen.

 

Nadere informatie:

Dirk Oud, fractievoorzitter CDA Hoorn

tel. 06-19916364

CDA Hoorn CDA Hoorn
Linda Krijnzen facebook Linda Krijnzen facebook