Bijeenkomsten LaatjeHoorn! in Hoorn-Noord en Venenlaankwartier

30-09-2016

Gemeente en woningcorporatie Intermaris hebben alle inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier uitgenodigd om de resultaten van de campagne LaatjeHoorn! met elkaar door te nemen. Daarvoor organiseren ze bijeenkomsten op 3, 4, 10 en 11 oktober.

 

Voor de zomervakantie hebben gemeente en Intermaris de bewoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier gevraagd mee te denken over de toe­komst van hun wijk. Wethouder Theo van Eijk: ’Dank aan de ruim 400 bewoners die hun ervaringen, verbeterpunten, wensen en ideeën voor hun wijk met ons hebben gedeeld. Er is veel informatie binnengekomen over onder andere het verkeer, het groen, de woningen en de sociale contacten in de buurt. Met de bijeenkomsten willen we de bewoners laten weten wat we allemaal in de wijk hebben opgehaald, of dit klopt met hun beeld en hoe we met de suggesties omgaan. Ook horen we graag of ze aan verbeter­punten in de wijk willen meewerken. Alle bewoners zijn van harte uitgenodigd.’

 

Bijeenkomsten

Gemeente en Intermaris organiseren vier bijeenkomsten in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier.

 

Hoorn-Noord

maandag 3 oktober 19.15 – 20.30 uur De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7a

dinsdag 11 oktober 19.15 – 20.30 uur wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106

 

Venenlaankwartier

dinsdag 4 oktober 19.15 – 20.30 uur Always Forward, Sportlaan 2

maandag 10 oktober 19.15 – 20.30 uur Mariaschool, Eikstraat 3

 

Wijkvisie en uitvoeringsplan

Met de inbreng van bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk maken gemeente en Intermaris een wijkvisie en een concreet uitvoeringsplan voor Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Hierin staat wat we samen met bewoners, bedrijven en organisaties de komende tien jaar willen veranderen in de wijk. De insteek is om dat wat beter kan te verbeteren, en dat wat goed is te behouden en te versterken.

Gemeente_Hoorn[2] Gemeente_Hoorn[2]
Intermaris logo Intermaris logo