Rommel en kleedjesmarkt op zondag 6 november 2016

30-09-2016

De 2de hands kinderkledingwinkel de Groene Cirkel organiseert op zondag 6 november een rommelmarkt in wijkcentrum Kersenboogerd. Bent u op zoek naar leuke cadeautjes, speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen, boeken en andere snuisterijen? Kom dan naar de rommelmarkt op zondag 6 november  van 11.00 – 14.00 uur in wijkcentrum Kersenboogerd.

 

Heeft u ook zoveel spullen die u nooit meer gebruikt? U kunt bij de 2de hands kinderkledingwinkel de Groene Cirkel tafelruimte reserveren voor de Rommelmarkt (niet voor bedrijven/handelaren). De kosten bedragen € 3,50 per meter. Kinderen kunnen een plaats reserveren voor een kleedje waar alleen speelgoed op verkocht mag worden.

 

Inschrijving voor de rommelmarkt tijdens de openingstijden van de Groene Cirkel op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 – 11.00 uur en woensdag en vrijdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur, of via de website:

www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl)  

Op de rommelmarkt is ook een kraam van de 2de hands kinderkledingwinkel en de winkel de Groene Cirkel is ook open. De Groene Cirkel heeft een ruime sortering aan leuke kinderkleding en speelgoed in diverse maten. Alles is gesorteerd en gewassen. U kunt ook uw kinderkleding inbrengen/of kopen tijdens de openingstijden van de Groene Cirkel. Zowel de winkel als de rommelmarkt zijn gehuisvest in wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn. Toegang van de rommelmarkt is gratis.

Netwerk[1] Netwerk[1]
wijkcentrum Kersenboogerd wijkcentrum Kersenboogerd