Make up workshop

30-09-2016

Via Omringpas krijgt u de kans om met korting een make-up workshop te volgen bij Art of Colors in Hoorn. Welke kleuren passen het beste bij u? En belangrijker; hoe brengt u de make up aan op uw gezicht? Tijdens de 3-uur durende workshop leert u alles van een professionele visagist.

 

De visagist legt stap voor stap uit wat zij doet. Nadat zij het heeft voorgedaan, gaat u zelf aan de slag met de professionele make-up en penselen. U leert verschillende technieken die specifiek bij uw gezicht, ogen en uitstraling passen. Naast koffie, thee en wat lekkers sluiten wordt de workshop afgesloten met een fotoshoot.

 

De workshop vindt plaats in de studio van Art of Colors aan de Schoolsteeg 8 in Hoorn.

Meld u aan voor de workshop op 27 oktober van 19.00 tot 22.00 uur. Kijk voor alle data op: www.omringpas.nl/make-up-workshop (http://www.omringpas.nl/make-up-workshop).

Voor Omringpashouders kost de make up workshop slechts € 32,50 per persoon. Deelnemen zonder Omringpas is ook mogelijk, dan bedragen de kosten € 37,50 per persoon.

 

Kijk voor meer informatie op www.omringpas.nl/make-up-workshop (http://www.omringpas.nl/make-up-workshop) en meld u aan.

U kunt ook bellen naar  088 - 206 79 99 of mailen naar service@omringpas.nl (mailto:service@omringpas.nl).

MakeUp workshop MakeUp workshop
Omring[1] Omring[1]