Nationale Hulpverlenersdag gestart met parade

01-10-2016

De Nationale Hulpverlenersdag 2016 op 2 oktober werd vandaag, zaterdag 1 oktober, één dag voor het grote event, aangekondigd met een colonne van hulpverleningsvoortuigen, die door de binnenstad van Hoorn trokken.

 

Hiermee werd het winkelend publiek uitgenodigd om zondag 2 oktober te komen kijken op de Nationale Hulpverlenersdag, morgen zondag 2 oktober.

 

Diverse historische en hypermoderne wagens waren te bewonderen tijdens de rondgang in Hoorn.  Het publiek reageerde enthousiast met vele duimen omhoog voor onze hulpverleners.

 

De derde editie van de Nationale Hulpverlenersdag op zondag 2 oktober wordt gestart met een ontbijt voor hulpverleners. Tijdens het daarop volgende publiekevent zullen  vele verschillende hulpverlenende instanties demonstraties houden, en is er een informatiemarkt en een talkshow. Het belooft het een interactieve en bijzondere dag te worden.

 

Kom lopend, fietsend of met OV!

Vanaf het station Hoorn zal een pendeldienst rijden naar het evenementen terrein. Ook is er extra fietsstalling vlakbij het evenemententerrein.

Nationale Hulpverlenersdag | 2 oktober | Nieuwe Wal – Hoorn | 11.30-17.00 uur | vrije toegang
 

Stichting HulpverlenersRespect organiseert Onder de prikkelende titel Afschaffen? de derde Nationale Hulpverlenersdag. Want om in de toekomst nog een beroep te kunnen doen op hulpverleners, moeten we nu voor ze opkomen. De honderden vrijwilligers, hulpverleners, sponsoren en hoogwaardigheidsbekleders staan voor één doel: respect afdwingen voor hulpverleners. Het moet uit zijn met de dreiging en agressie, met het schelden en hinderen. Want hulpverleners verdienen respect!

 

Voor meer informatie: www.nationalehulpverlenersdag.nl (http://www.nationalehulpverlenersdag.nl)

historische-brandweerwagen historische-brandweerwagen
Theo-Rood-bergingsvoertuig Theo-Rood-bergingsvoertuig
Nat.Hulpverl.dag logo Nat.Hulpverl.dag logo