Body Awareness in Wijkcentrum Kersenboogerd

14-10-2016

Op woensdag 26 oktober start  van 11.00 – 12.00 uur  in wijkcentrum Kersenboogerd   Body Awareness.

 

Dans - Beweging - Gezondheid - Levensoptimalisatie voor iedereen en in het bijzonder mensen met chronische ziekten en lichamelijke beperkingen. De kracht van dans/ beweging, samen-zijn/ delen en het lichaam in z’n totaal in beweging te houden en de mobiliteit te blijven stimuleren is een waardevolle bezigheid.

 

De Docent Damar Lamers is afgestudeerd bij de opleiding  docent dans aan de hogeschool voor de kunsten. Zij is ervaringsdeskundige in het werken met chronisch zieken en/of lichamelijke beperkingen en heeft zich hierin verdiept en trainingen gevolgd.

 

De docent heeft de laatste 2 jaar in samenwerking met  Gemeente Hoorn / Sportopbouwwerk en Stichting Netwerk  al een aantal succesvolle  Body awareness workshops gegeven. De start is 26 oktober en bestaat uit 10 lessen voor € 50,00 De 1ste is gratis (proefles)  betaling mogelijk met een cultuurstrippenkaart.

 

Aanmelden via mail: bodyawareness@tjillskillz.nl (mailto:bodyawareness@tjillskillz.nl)  of www.facebook.com/bodyawarenessclass (http://www.facebook.com/bodyawarenessclass)

of bij wijkcentrum kersenboogerd, Brederodegracht 1, 1628 LZ Hoorn. Tel: 0229-219966 – www.netwerhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl)

Netwerk[1] Netwerk[1]
160918 Flyer Body Awareness Voorkant (1) 160918 Flyer Body Awareness Voorkant (1)
wijkcentrum Kersenboogerd wijkcentrum Kersenboogerd