Sponsordiner voor Stichting Leergeld West-Friesland

18-10-2016

Topkok Mark de Korte van restaurant Marque bereidt maandag 14 november met medewerking van André Vloeijberghs een exclusief diner in Brasserie d’Oude Veiling aan de Dorpstraat 93 in Zwaag. Gasten zijn vanaf 18.00 uur van harte welkom. Zij betalen honderd euro per persoon en de opbrengst van dit diner komt geheel ten goede aan Stichting Leergeld West-Friesland.


Leergeld verstrekt financiële steun aan kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen, zodat deze kinderen toch aan sport, muziek en schoolactiviteiten deel kunnen nemen. De huidige bestaande voorzieningen van gemeenten zijn niet toereikend om al deze kinderen te helpen. Sponsoring van particuliere organisaties is noodzakelijk om dit voor elkaar te krijgen.

De stichting bestaat uit vrijwilligers, ontvangt subsidies van gemeenten en is verder afhankelijk van giften van derden en sponsoractiviteiten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door honderd euro over te maken op rekeningnummer NL06 ABNA 05 00 23 42 05, t.n.v. B. Gerretsen-Grimberg onder vermelding van naam en diner Stichting Leergeld West- Friesland.

De bestuursleden van stichting Leergeld WF - Polly Weber en Bernadette Gerretsen - zijn  gastvrouwen op de avond.

Mark de Korte Mark de Korte
d'oude veiling d'oude veiling