Zaterdag 19 november 2016 feest voor Tim Bakker en Stichting Opkikker

24-10-2016

Ter gelegenheid van het 21 jaar worden van Tim Bakker zal er op 19 november a.s. een feest worden gegeven bij JC Inventas (recht tegenover sporthal de Kloet) in Grootebroek. Tussen 14:00-17.00 voor de kinderen. En in de avond van 19:00-23:00 een Line-up van diverse artiesten.

De inkomsten van deze dag zullen helemaal ten gunste komen van Stichting Opkikker wat toevallig ook dit jaar 21 jaar bestaat. Tim is voor deze organisatie kindambassadeur. Tim heeft de levensbedreigende ziekte Hoyeral-Hreidarson Syndroom in een vergevorderd stadium. Voorzover bekend komt deze ziekte op de hele wereld maar bij drie families voor. 15 dagen vóór de geboorte van Tim is zijn broertje Jeffrey aan dezelfde ziekte overleden. De familie van Tim heeft dus de afgelopen jaren al een zware tijd achter de rug.

In 2002 heeft stichting Opkikker aan Tim een “individuele opkikkerdag” gegeven en in 2008 mocht Tim een “super-opkikkerdag” beleven. Ook de moeder van Tim heeft hiervan mee mogen genieten. De grote wens van Tim is dat er op zijn verjaardag een mooi feest wordt gegeven. Op deze dag zullen verschillende artiesten zich belangeloos inzetten. Bij “Jouw Marktkraam Hoorn” op het Breed te Hoorn, is gratis een marktkraam beschikbaar gesteld waar onder andere de door Tim zelfgemaakte sleutelhangers, spullen van Opkikker die worden verkocht. Tevens zal er een doos staan waar oude mobiele telefoons kunnen worden ingeleverd. Eenzelfde doos is ook al te vinden bij Welkoop in Grootebroek.

Een aantal mensen zal zich belangeloos, samen met de familie, inzetten om deze dag een groot succes voor Tim te laten worden. De organisatie kan al melden dat Martin Hunneman, Michael Nobbe, Eduard Zeulevoet, Nick Stricker, Bryan Stricker, Pip Whien, Sub Toppers, Roselle, Jacin Trill and Friends, Joyce van der Lee, Pietje Testbeeld, Chris Postma, Olivia Koppenol en Jitske Kingma en een surprise optreden die zich ook belangeloos willen inzetten voor dit goede doel. Ook zoeken wij natuurlijk nog sponsors, die kunnen zich ook melden uiteraard.

De organisatie is in handen van Olijve Producties. Contactpersoon hiervoor is Monique Strijdonck. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-295 83 223 en via e-mailadres mstrijdonck@gmail.com (mailto:mstrijdonck@gmail.com)

Stichting Opkikker Stichting Opkikker