Verkiezing Hoornse Vrijwilligersprijs

Nomineren is nog mogelijk tot maandag 31 oktober a.s. 19.00 uur

De Hoornse vrijwilligersprijs is een nieuw initiatief. De bedoeling van de prijs: waardering uitspreken voor vrijwilligers. Veel mensen in Hoorn doen vrijwilligerswerk. Die verdienen een pluim! Iedereen in Hoorn kan z’n favoriete vrijwilliger, vrijwilligersproject of junior vrijwilliger nomineren voor de prijs. Er zijn al vele nominaties binnen gekomen. Nomineren kan nog tot maandag 31 oktober a.s. 19.00 uur via: www.hoornsevrijwilligersprijs.nl (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl).

Iedereen kan meedoen

Wie wint de Hoornse vrijwilligersprijs? Dat bepalen alle mensen in Hoorn met elkaar. Aan het begin van de wedstrijd kunnen zij vrijwilligers nomineren. Dat kunnen vrijwilligersprojecten zijn, van stichtingen, verenigingen of burgers, maar het kunnen ook individuele vrijwilligers zijn. Er is een speciale categorie voor jonge vrijwilligers, tot achttien jaar. Nomineren kan nog tot maandag 31 oktober a.s. 19.00 uur via de website: www.hoornsevrijwilligersprijs.nl (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl).

Daarna brengt een jury de lijst met nominaties terug tot een shortlist. Op deze vrijwilligers kan vanaf 2 november worden gestemd via de website. De meeste stemmen gelden! De winnende vrijwilligers worden gehuldigd tijdens de nationale vrijwilligersdag op 7 december 2016 in de Oosterkerk te Hoorn.Voor de winnaars zijn prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door de sponsors.

Meer informatie over de verkiezing staat op www.hoornsevrijwilligersprijs.nl (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl).

Hoornse vrijwilligers prijs Hoornse vrijwilligers prijs

Reacties
Reactie: (ria nannings)
27-10-2016, 16:09
ze mogen al wel een prijs en een pluim krijgen een beetje raar om dan een of een groep uit te zoeken.