Warme samenwerking brengt ijzige kerstmusical “De Sneeuwkoningin”

30-11-2016

In een samenwerking tussen verschillende jonge creatieven brengt Productiehuis Het Gezelschap u dit jaar de kerstmusical De Sneeuwkoningin. De voorstelling zal op 17, 18, 23 en 24 december maar liefst 6 keer worden opgevoerd door een cast van zowel kinderen als volwassenen in Het Pakhuis in Hoorn.

 

Schrijvers en regisseurs Stephan der Kinderen en Annemarie Libbers hebben het bekende sprookje De Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen omgetoverd in een kerstmusical voor de hele familie. Der Kinderen regisseert voor de derde keer op rij de kerstmusical van Het Gezelschap. Hij regisseert onder andere ook De Staande Ovatie in Purmerend en De Grote Sinterklaasshow in Volendam. Hij heeft de hulp van Libbers ingeschakeld, wie met haar eigen Theatergroep Eye CreateMirrors muziektheater voorstellingen op bijzondere locaties maakt.

 

Ze zijn dit jaar een bijzondere samenwerking aangegaan met Sade Schönhage, een Interactive Performance Designer. Zij ontwerpt interactieve theaterstukken, ervaringen, live-action games en installaties. Voor Het Gezelschap heeft zij de installatie Spejl ontworpen. Deze zal zich in de foyer van Het Pakhuis bevinden en een spelende installatie zijn voor zowel jong als oud, en zal zowel in inhoud als vormgeving nauw aansluiten bij de voorstelling.

 

De Sneeuwkoningin vertelt het verhaal van Gerda, die op zoek gaat naar haar, door de sneeuwkoningin ontvoerde, vriendje Kay.  Gevuld met bekende en minder bekende kerstliedjes en bijzondere personages is deze musical een must-see voor het hele gezin tijdens de kerstdagen.

 

Wanneer:

17 december om 17.00 en 20.30 uur

18 december om 17.00 uur

23 december om 20.30 uur

24 december om 17.00 en 20.30 uur

Kaartjes:

Volwassenen:      € 10,--      Kinderen tot 12 jaar:  € 5,--

Reserveren via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)

Theater_Het_Pakhuis[1] Theater_Het_Pakhuis[1]
de sneeuwkoningin de sneeuwkoningin
De_Sneeuwkoningin_1 De_Sneeuwkoningin_1
Het Pakhuis logo Het Pakhuis logo