Star Wars – Roque One

Filmpremière 14 december 2016

Woensdag 14 december 2016 organiseert de Rotary Club Hoorn een filmavond die zijn weerga niet kent. “Star Wars – Roque One” gaat in première. In de vorm van een filmavond met de opbrengst voor drie goeden doelen, zal men deze première kunnen beleven. De bijzondere filmavond “Star Wars – Roque One” vindt plaats bij Vue Bioscoop Hoorn in het Van der Valk Hotel in Hoorn.

 

Ontvangst door Star Wars Stormtroopers van Dutch Garrison

Al bij de entrée van het Van der Valk complex wordt u direct meegenomen in de wereld van Star Wars, Stromtroopers ontvangen u en wijzen de weg naar de bovenzaal. Aldaar ontvangen de aanwezigen een toepasselijk drankje en hapje. Voorafgaand aan film wordt er en special UFO collier verloot, wie weet bent u de gelukkige.

 

Star Wars boeit al 40 jaar meerdere generaties en daarom heeft Rotary Club Hoorn gekozen voor deze nieuwe film uit in de Star Wars reeks: Rogue One: Deze Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen.

 

Deze sleutelgebeurtenis in de Star Wars tijdlijn brengt gewone mensen samen, die de keuze maken om uitzonderlijke dingen te doen, en daardoor deel worden van iets belangrijkers dan henzelf.

 

Rotary Hoorn steunt lokaal

Van de opbrengst van de première “Star Wars – Roque One” zal een bijdrage gaan naar:

·        Het “Museum van de 20e eeuw”. Het museum exposeert vanaf november 2016 een jaar lang “Star Wars, 40 years merchandise”.

·        Het “Ouderenfonds”, ten bate van het te organiseren kerstdiner voor eenzame ouderen, gehouden bij het Van der Valk Hotel in Hoorn

·        “Stichting Hoorn Helpt Vluchtelingen”.

 

Locatie en kaarten bestellen

De filmavond ‘Star Wars – Roque One” vindt plaats op woensdag 14 december van 20.45 tot 00.15 uur in de Vue Bioscoop Hoorn, Hotel Van der Valk in Hoorn.

Je kunt vanaf 20.45 uur binnen komen en wordt ontvangen met een drankje en een hapje.

Vanaf 32,50 euro p.p. kun je deze avond beleven. Kaarten kun je bestellen via de speciale website www.rotaryhoornevents.nl (http://www.rotaryhoornevents.nl)

 

De Rotary Club Hoorn

“Rotary Club Hoorn bestaat uit een warme, enthousiaste groep mensen met verschillende beroepen, die zich samen inzetten voor de medemens die het nodig heeft, zowel door de handen uit de mouwen te steken als door het organiseren van allerlei projecten.”

IMG_3028 IMG_3028
Rotary Club Hoorn en Star Wars Rotary Club Hoorn en Star Wars
VUE Hoorn VUE Hoorn
Rotary Club Hoorn Rotary Club Hoorn

Reacties
Reactie: (H. Mesman)
6-12-2016, 14:46
*Roque moet zijn ROGUE! Het juiste woord 'rogue' betekent schurk, schavuit, loslopend etc.