December is de Betoverende Balletmaand in Hoorn

02-12-2016

Iedere maand zijn er prachtige balletvoorstellingen in Vue Hoorn en Schouwburg Het Park te zien. De balletscholen in Hoorn bezoeken graag met hun ballerina’s deze balletvoorstellingen. Zij vinden het belangrijk dat kwalitatieve dansvoorstellingen in de regio geprogrammeerd blijven worden.

 

Vue Hoorn, Schouwburg Het Park, de Hoornse Balletschool en Balletschool CaDans hebben de handen in een geslagen. Samen presenteren zij ’De Betoverende Balletmaand’. Twee prachtige balletvoorstellingen in één maand.

Met op donderdag 8 december De Notenkraker LIVE vanuit het Royal Opera House bij Vue Hoorn.

Op vrijdag 30 december het wereldberoemde ’Het Zwanenmeer’ met dansers van Charkov Staats Opera en Ballet Theater in Schouwburg Het Park.

 

Naast de voorstellingen worden er extra’s aangeboden. Zo geeft een educatiemedewerker van het Nationale Opera & Ballet bij beide voorstellingen een inleiding en krijgt men een feestelijk drankje vooraf of in de pauze.

Daarnaast geeft de Hoornse balletschool een optreden voorafgaand aan Het Zwanenmeer. Ook wordt er € 2,50 korting per ticket gegeven op vertoon van ticket van de andere voorstelling.

Meer informatie en kaarten: www.hetpark.nl/actueel (http://www.hetpark.nl/actueel) of www.vuecinemas.nl/artikel/balletmaand-hoorn (http://www.vuecinemas.nl/artikel/balletmaand-hoorn)

1 1
Tree in Nutcracker. Photo ROH, Johan Persson Tree in Nutcracker. Photo ROH, Johan Persson
Theaterweekend Theaterweekend
het park hoorn-logo het park hoorn-logo
VUE Hoorn VUE Hoorn