Schrijvers gezocht / Jubileumjaar

03-12-2016

SchrijvenInHoorn bestaat 5 jaar en start binnenkort met een nieuwe schrijfgroep. Ben jij bij deze speciale editie? Net even anders en lanceren op een bijzondere locatie (nog niet bekend). Werk samen met een groep schrijvers aan een eindproduct; een verhalenbundel die na afloop wordt gepubliceerd door Godijn Publishing. Ben jij één van de schrijvers die meeschrijft? Of wil je eerst informatie en de sfeer proeven?

 

We gaan niet één boek lanceren, maar net als bij de start in 2012 een tweeluik. Deel I van het tweeluik staat in het ene boek en deel II in het andere boek. Deel I en Deel II van een tweeluik wordt niet door dezelfde schrijver geschreven, maar door twee auteurs. Ieder deel vanuit een andere perspectief en met een andere schrijfstijl.

Dit levert een boeiende tweeluik op en is ook een uitdaging voor de schrijver.

 

Elkaar feedback geven, aanvullen en motiveren. Leren van elkaar, maar vooral het delen van een PASSIE! Iedereen met schrijfervaring, -ambitie en enthousiasme is meer dan welkom om te reageren.  

 

Interesse? Stuur geheel vrijblijvend een mail naar: info@schrijveninhoorn.nl (mailto:info@schrijveninhoorn.nl)

 

Eerdere verhalenbundels van de vorige edities zijn: De Lust Van De Stad, De Rust Van De Kust, De Spiegel (niets is wat het lijkt), Rivierstenen en Stille Getuigen.

Foto.StilleGetuigen.151116 - Burlesque Foto.StilleGetuigen.151116 - Burlesque
GP logo GP logo
SchrijveninHoorn 1-300x148 SchrijveninHoorn 1-300x148

Reacties
Reactie: (H. Mesman)
6-12-2016, 14:29
De schrijver van dit stukje moet zichzelf maar niet aanmelden voor dit schrijfproject.