Recruiters vinden jou via LinkedIn

LinkedIn workshop voor werkzoekenden - gratis

Vrijdag 16 november organiseert eventmanager Ivonne Kirschbaum van  DeBroekriem bij WerkSaam WestFriesland een workshop “Recruiters vinden jou via LinkedIn”. Deze Linkedin workshop is voor werkzoekenden en gratis toegankelijk. 

 

Werkzoekenden willen het maximale uit LinkedIn halen

LinkedIn introduceert een knop waarmee je recruiters kunt tippen dat je een nieuwe baan zoekt. In deze workshop ontdek je alle ins en outs van LinkedIn. Niet alleen jij zoekt een baan, maar ook recruiters grazen LinkedIn af naar geschikte kandidaten voor hun vacatures.

Deze twee groepen kunnen elkaar nu vinden via LinkedIn. Zorg dat je gevonden wordt en weet LinkedIn te gebruiken.

 

In deze workshop starten we met een kennismaking met de andere deelnemers waarna de training volgt, die gegeven wordt door Ivonne Kirschbaum. De workshop is gericht op werkzoekenden die het maximale uit LinkedIn willen halen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

 

Ivonne Kirschbaum heeft zelf ruime ervaring met LinkedIn als Recruiter en HR Manager. Zij stelt haar kennis op dit vlak open voor werkzoekenden, zodat jij ook straks alle in en outs van LinkedIn kent.

In de workshop leer je het volgende:

•   Hoe word ik beter vindbaar met mijn profiel op LinkedIn?

•   Hoe vind ik op LinkedIn de manager die mij in dienst gaat nemen?

•   Hoe kom ik in contact met deze manager?

•   Hoe vind ik passende bedrijven en vacatures?

•   Kortom hoe wordt ik gevonden via LinkedIn.

 

De workshop wordt gegeven bij WerkSaam Westfriesland in Hoorn, op loopafstand van het station. Er is een internetverbinding, zodat je direct op je laptop kunt werken.

 

Locatie en aanmelden

De workshop ‘Recruiters vinden jou via LinkedIn” vindt plaats op vrijdag 16 december van 09.30 tot 12.00 uur bij WerkSaam Westfriesland, Dampten 26 in Hoorn.  We ontvangen je graag met een lekker kopje koffie of thee bij WerkSaam Westfriesland.

Deelnemers kunnen zich aanmelden en inschrijven bij www.debroekriem.nl (http://www.debroekriem.nl)

 

DeBroekriem

Stichting DeBroekriem is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Vermeer, Pieter Tiller en Judith van der Mark. De afgelopen drie jaar heeft DeBroekriem ruim 2.000 mensen zien uitstromen naar werk en inmiddels organiseerden tientallen eventmanagers (vrijwilligers) door heel Nederland elk jaar ruim 500 bijeenkomsten. Daar zijn we trots op! DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Debroekriem-logo Debroekriem-logo
DeBroekriem sfeer DeBroekriem sfeer