Westfries Ondernemersgala: De Jury is er klaar voor!

08-12-2016

De procedure voor het aanmelden van kandidaten is gesloten, de strijd kan beginnen: wie gaat er op donderdag 9 februari 2017 met de prijzen vandoor tijdens het 26e Westfries Ondernemersgala?

 

De jury, bestaande uit regionale vertegenwoordigers van diverse sectoren, houdt de vele inzendingen zorgvuldig tegen het licht. Van de kandidaten voor zowel de WBG Runner Up prijs als de Rabobank Westfriesland Méér prijs wordt een top 10 samengesteld. Drie kandidaten hiervan worden eind januari op de shortlist geplaatst. Zij krijgen bezoek van de juryleden, waarbij voor de videopresentatie opnames gemaakt zullen worden.

 

Van de kandidaten die meedingen naar de Van der Valk Retail Publieksprijs stelt de jury een top 3 samen. Via onze site kan daar vervolgens een stem op worden uitgebracht; de kandidaat met de meeste stemmen wint de Retail Publieksprijs.

 

Wie uiteindelijk de winnaars zijn, maken wij tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend. U vindt hier meer informatie over de jury en de beoordelingscriteria.

 

Bestel Uw tickets

De kaartverkoop voor het gala is van start gegaan. Het gala biedt een boeiend en gevarieerd programma binnen een stijlvolle, chique omgeving. Wilt u ook bij dit onvergetelijke gala aanwezig zijn?! Bestel uw tickets via:

www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl).

 

Eet U mee of gaat U rechtstreeks?

Het vorige gala genoot het genoegen van het eerste Westfriese galadiner. Culinaire chic in een stijlvolle ambiance. Het galadiner bleek zó in de smaak te vallen, dat wij het u dit jaar ook weer graag aanbieden! In samenspel met het team van Van der Valk zal topkok Mark de Korte (Marque Restaurant) het diner galawaardig verzorgen. Reserveer via: www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl)

en schuif stijlvol aan!

Ondernemersgala Ondernemersgala
wfondernemersgala_header_2017_nodate wfondernemersgala_header_2017_nodate