Cast Kappen! aanwezig bij Vue Hoorn

08-12-2016

Op zondag 11 december komen de acteurs uit de film Kappen! langs bij Vue Hoorn. Onder andere hoofdrolspelers Bente Fokkens en Tonko Bossen komen langs.

 

Na het vertonen van de nieuwste Carry Slee verfilming vindt er eerst een Q&A plaats in de zaal. Vervolgens is er tijd voor handtekeningen en een foto.

 

Over Kappen!
Wat als je beste vrienden steeds vaker met foute vrienden omgaan? Sander (Tonko Bossen) kent Chris en Maarten (Joes Brauers en Timo Wils) al zijn hele leven, maar wanneer ze naar een andere scholen gaan, komt de ruige Emiel (Tobias Kersloot) bij de groep. Sander probeert hem aardig te vinden, maar dat is erg lastig omdat Emiel nogal gewelddadig is. Daarnaast gaat het bij Sander in de liefde ook niet echt lekker. Hij vindt zijn klasgenootje Indra (Bente Fokkens) leuk, maar denkt dat zij een vriendje heeft. Andersom denkt zij dat hij al bezet is. Als een middag met zijn vrienden uit de hand loopt en er een slachtoffer valt, proberen ze Sander daar de schuld van te geven. Kan hij de groepsdruk weerstaan of zal hij net als vroeger nooit zijn vrienden verlinken? Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen voordat hij al zijn vrienden – én Indra! – kwijtraakt?

 

Tickets zijn te koop via www.vuecinemas.nl (http://www.vuecinemas.nl), Vue app of aan de kassa.

Kappen Kappen
VUE Hoorn VUE Hoorn