Wie verdient de retailprijs? Breng nu uw stem uit!

12-01-2017

Welke Westfriese onderneming verdient de Van der Valk Retail Publieksprijs? Is dat Groot Schoenmode, Van der Kroon of Stumpel volgens u? 

Via onze site kunt u nog tot 9 februari op het bedrijf van uw keuze stemmen; tijdens het Westfries Ondernemersgala maken wij bekend wie de meeste stemmen heeft ontvangen en dus de prijs wint. U vindt hier meer informatie over de jury en de beoordelingscriteria. Op de site vindt u ook het avondprogramma!

 

Kaartverkoop in volle gang

Heeft u uw kaarten voor het Westfries Ondernemersgala 2017 al besteld? Wij hopen u natuurlijk ook te mogen verwelkomen! Wacht niet te lang; op www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl) 

zijn nog kaarten verkrijgbaar.

 

Kies voor culinaire chic

Het Westfriese galadiner viel vorig jaar goed in de smaak, dus dat willen wij u dit jaar ook weer graag aanbieden! In samenspel met het team van Van der Valk zal topkok Mark de Korte van Marque Restaurant deze culinaire chic verzorgen. Het belooft een enorme smaaksensatie te worden; een geweldig begin van het gala.

Via www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl) 

kunt u reserveren.

 

Partners in beeld

”Er zijn veel mooie Westfriese bedrijven om ons heen, iets waar we ontzettend trots op mogen zijn. Daarom zijn we ook een trotse partner, Herling Strijdhorst wil graag haar steentje bijdragen aan het promoten van ondernemend West-Friesland.”

- Joke Herling – Herling Strijdhorst

 

”Ondernemers maken West-Friesland. Zij zijn de motor achter de economie van dit bijzondere gebied. Ze zorgen voor innovatie, verduurzaming van de economie en komen met nieuwe ideeën. De provincie Noord-Holland geeft hen daarom zo veel mogelijk de ruimte, om te kunnen doen waar zij het best in zijn. Al die ondernemers komen eens per jaar samen bij het Westfries Ondernemersgala. En daar willen we als provincie uiteraard bij aanwezig zijn.”

- Jaap Bond - gedeputeerde Economie en Sponsoring (Provincie Noord-Holland)

 

wfondernemersgala_2017 wfondernemersgala_2017