Workshop Professionele Linkedin foto De Broekriem

17-01-2017

Maandag 23 januari 2017 organiseert eventmanager Willemijn Bouwes-Barth van  DeBroekriem een workshop voor werkzoekenden. Tijdens de workshop wordt van de deelnemers een professionele foto gemaakt voor hun Linkedin profiel en CV. De workshop vindt plaats in Brasserie en Cinema Oostereiland in Hoorn.

 

Een goede foto op Linkedin en CV bepaalt de eerste indruk

Een goede, professionele foto op LinkedIn en CV is ontzettend belangrijk voor werkzoekenden, omdat het de eerste indruk bepaalt die een recruiter, HR manager of werkgever van iemand krijgt. Niet iedereen is in de gelegenheid om een goede, professionele foto van zichzelf te laten maken. Deze workshop van De Broekriem biedt de deelnemers de kans om dit wel te doen. 

 

Tijdens de workshop maakt professioneel fotografe Rika Hilverts van Geluk in Beeld foto’s van de deelnemers die zij kunnen gebruiken voor hun LinkedIn profiel, voor sollicitatie presentaties en voor hun CV, zodat dit er zo professioneel mogelijk uit ziet.
Rika Hilverts weet als professioneel fotografe mensen als geen ander zodanig te portretteren, dat hun persoonlijkheid optimaal naar voren komt. Na afloop van het event zorgt Rika dat iedere deelnemer gratis een bruikbare foto krijgt.

 

Zo lang de deelnemers nog niet aan de beurt zijn (of daarna) is er ook mogelijkheid om hun CV te laten checken door professioneel recruiter Ivonne Kirschbaum. Ook kunnen zij tips krijgen qua (sollicitatie) outfit. Er is hulp beschikbaar om te zorgen dat de deelnemers er zo professioneel mogelijk uitzien op hun foto.

Inloop is vanaf 09.30 uur. 

 

Locatie en aanmelden

De workshop “Professionele Linkedin foto” vindt plaats op maandag 23 januari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur in Brasserie en Cinema Oostereiland, Krententuin 25 in Hoorn.

Inloop is tussen 9.30 en 10.00 uur binnen en vervolgens start het programma.

Drankjes/versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Netwerken kan natuurlijk ook in de tussentijd in de Brasserie.

Deelnemers kunnen zich aanmelden en inschrijven bij DeBroekriem.

Dat kan via www.debroekriem.nl/event/professionele Linkedin foto (http://www.debroekriem.nl/event/professionele Linkedin foto).

Er is slechts plek voor 10 werkzoekenden.

 

DeBroekriem

Stichting DeBroekriem is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Vermeer, Pieter Tiller en Judith van der Mark. De afgelopen drie jaar heeft DeBroekriem ruim 2.000 mensen zien uitstromen naar werk en inmiddels organiseerden tientallen eventmanagers (vrijwilligers) door heel Nederland elk jaar ruim 500 bijeenkomsten. Daar zijn we trots op! DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

DeBroekriem_logo DeBroekriem_logo
oostereiland aanzicht oostereiland aanzicht