Zelf uw (oude) spullen verkopen, reserveer dan een tafel!

14-02-2017

Wilt u uw (oude) spulletjes verkopen die u nooit meer gebruikt? Bij de tweedehandswinkel “Groene Cirkel” kunt u vanaf maandag 13 februari 2017 tafelruimte reserveren voor de rommelmarkt die op zondag 19 maart 2017 plaats vindt (niet voor bedrijven/handelaren) in wijkcentrum Kersenboogerd.

 

De kosten bedragen € 3,50 per meter.

U kunt zich inschrijven tijdens de openingstijden van de Groene Cirkel of via de websitwww.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl).

 

Openingstijden Groene Cirkel: dinsdag, woensdag- en donderdagochtend van 09.00 – 11.00 uur en woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur.

 

Ook is er een kinderkledingmarkt waar geen kosten aan zijn verbonden maar wel gereserveerd moet worden. Dit kan alleen bij de Groene Cirkel en niet via de website. Kinderen kunnen hier hun speelgoed verkopen.

 

Op de rommelmarkt is ook een kraam van de 2de hands kinderkledingwinkel en de winkel Groene Cirkel is ook open.  De winkel heeft een ruime sortering aan leuke kinderkleding en speelgoed in diverse maten. Alles is gesorteerd en gewassen.

 

U kunt ook uw kinderkleding inbrengen/of kopen tijdens de openingstijden van de Groene Cirkel. Zowel de winkel als de rommelmarkt zijn gehuisvest in wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn.

 

Toegang van de rommelmarkt is gratis. 

Netwerk[1] Netwerk[1]
kersenboogerd logo kersenboogerd logo
Markt Kersenboogerd Markt Kersenboogerd