Internationale Vrouwendag 8 maart: Soroptimisten presenteren spetterende Godinnen 2.0

20-02-2017

Op woensdag 8 maart is het weer Internationale Vrouwendag. Net als vorig jaar organiseert de Soroptimistenclub Hoorn een wervelende avond. Godinnen 2.0 heet de nieuwe interactieve voorstelling waarbij je op zoek gaat naar de godinnen in je zelf en  hoe deze godinnen in te zetten.

 

De kosten zijn € 20,-- inclusief consumpties.

Aanmelden kan via email naar: vier8maart@gmail.com (mailto:vier8maart@gmail.com)

en je ontvangt meer info. 

 

Soroptimistenclub Hoorn organiseert, na het grote succes van vorig jaar, opnieuw een spetterend avond op internationale vrouwendag. En hoe kun je dat beter doen dan met zeven mythologische powervrouwen: de Griekse Godinnen.

Hoe zet je op het juiste moment de juiste Godin in tijdens een ongemakkelijke werksituatie, onvoorspelbare familie perikelen of tijdens het delen van allerlei vrolijk en minder vrolijk vriendinnen leed.

 

Godinnen 2.0 is een voorstelling waarbij je actief wordt betrokken. Eentje waarin je op zoek gaat naar de Godin in jezelf en geïnspireerd raakt door de verhalen van anderen.

De aanvang is om 20.00 uur.  Zaal open vanaf 19.30 uur.

Hervormde Kerk Wognum - Raadhuisstraat 15 in Wognum.

 

Soroptimisten Hoorn zetten hun kennis en vaardigheden in om de posities van vrouwen en kinderen te verbeteren en leveren op eigen wijze een bijdrage aan de samenleving.

godinnendag godinnendag
godinnen 2 godinnen 2
Hervormde Kerk Wognum Hervormde Kerk Wognum