Wereldsterren op 1 april in Hoorn

Scott & Muriel zijn ‘per ongeluk’ illusionisten in hilarische familievoorstelling

Scott & Muriel zijn de absolute wereldtop in Slapstick Magic. Volstrekt uniek binnen het genre variété, waarvoor het duo de hoogste prijzen (o.m. Wereldkampioenen Illusionisme, Gouden Clown) oogstte.

 

Net terug van daverende successen in het vermaarde Cirque d’Hiver in Parijs zijn de wereldsterren ‘eindelijk weer’ te zien in de Nederlandse theaters met de nieuwe dolkomische voorstelling: ‘Scott and Muriel are… The Accidental Illusionists!’.  Onbedaarlijk lachen om iets dat u nog nooit eerder zag! Het begint als er op een dag géén konijn uit de hoge hoed komt…… Maar wat dan wel?

 

Zijn ze echt ‘per ongeluk’ illusionisten? Of is ook dat een illusie? Wat er allemaal gebeurt in de wervelende voorstelling is onnavolgbaar en biedt amusement waarvoor je normaal gesproken naar Las Vegas moet. Jong en oud worden keer op keer verrast en op het verkeerde been gezet. Is Scott nou gewoon een doorgedraaide, idiote goochelaar en Muriel zijn klunzige, altijd vrolijke assistente?

 

Want zo begint het verhaal. Op een dag tovert Scott geen konijn maar een doldwaze vrouw tevoorschijn. Per ongeluk! In haar ziet de goochelaar zijn ideale assistente waarmee hij op weg kan naar het grote show-business-succes. Maar denkt zij daar net zo over? Een hilarische, magische en vooral vrolijke strijd barst los met razendknappe illusies en heel veel humor.

 

Keer op keer mislukken de trucs grandioos! Of toch juist niet? Niets is wat het lijkt in deze show. En daar zit een wereld aan techniek, vernuft en ervaring achter. Verwondering en schaterlachen volgen elkaar in razend tempo op.

 

De voorstelling biedt spektakel op orkaankracht. Waarom het duo de hoogste onderscheidingen binnenhaalde voor zowel clownerie als illusionisme wordt het publiek volstrekt duidelijk. De vrouwelijke helft van het duo, Muriel Brugman, wordt niet voor niets internationaal erkend als één van de allergrootste clowns van onze tijd. Haar ongeremde, onweerstaanbaar leuke clownerie floreert naast de klunzige en nerd-achtige slapstick-magiër Scott.

 

Kortom, deze ‘feel good show’ is een absolute aanrader voor mensen van alle leeftijden, die een keer aan een totaal nieuwe ervaring aan plezier willen beleven. 

 

Tijdens de tournee zijn er maar liefst drie voorstellingen in Brabant: 4 maart - Valkenswaard, 10 maart - Someren en 21 april – Eindhoven.

Via de online speellijst zijn direct kaarten te  bestellen: 

http://www.scottandmuriel.com/the_accidental_illusionists/Theaters.html (http://www.scottandmuriel.com/the_accidental_illusionists/Theaters.html)

image001 (4) image001 (4)
ScottMuriel-021spec ScottMuriel-021spec
het park hoorn-logo het park hoorn-logo