Holland boven amsterdam trapt het toeristisch seizoen af

24-03-2017

Op maandag 27 maart wordt bij Camping Tempelhof, Westerweg 2 in Callantsoog, door destinatiemarketingorganisatie Holland boven Amsterdam het toeristisch seizoen symbolisch afgetrapt met een foldermarkt voor de toeristisch ondernemer en een RTL Late Night-achtige setting waarbij aan tafel gesproken wordt met recreatief/toeristische ondernemers.

 

Holland boven Amsterdam is volop bezig gasten te verleiden naar het mooie gebied boven het Noordzeekanaal te komen. Dan is het goed van elkaar te weten hoe we dat gaan doen en dat we van elkaar weten wat de activiteiten zijn. Robert-Jan Knook, bekend van o.a. ANP en BNR, neemt de rol van Humberto Tan over en praat de onderwerpen aan elkaar.

 

Om 15 uur begint de foldermarkt waarbij ondernemers uit de toeristisch/recreatieve branche hun folders mee kunnen nemen voor de gasten die bij hun collega’s komen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd relaties uit het toerisme mee te nemen voor deze opening, die op hun beurt hun foldermateriaal kunnen meenemen om hier te delen.

 

Na de foldermarkt worden gasten aan tafel bevraagd over hun plannen en activiteiten. Uiteraard vertelt Holland boven Amsterdam waar ze zoal mee bezig zijn en zal o.a. Kees de Wit van Ondernemers Federatie Schagen, mede verantwoordelijk voor dit evenement, vertellen wat de ontwikkelingen van de ondernemers in de gemeente Schagen zijn. Ook is er uitgebreid tijd de lancering van de online omgeving van HbA te bespreken.

 

De inloop start om 14.45 uur en om 17 uur zal wethouder Jelle Beemsterboer ook aanschuiven en de netwerkborrel inluiden. Alle recreatief/toeristisch ondernemers uit Holland boven Amsterdam zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via info@hollandbovenamsterdam.com (mailto:info@hollandbovenamsterdam.com).

Contact: Marlies Groot, 0613427722

Holland boven amsterdam-logo Holland boven amsterdam-logo
Camping Tempelhof Camping Tempelhof