Thema Diner: Winnaar NHN Thema Award 2016: Bouwsector - Van ’t Hek Groep

25-04-2017

Op woensdag 17 mei 2017 organiseert Nederlandse Zaken NH op Landgoed Het Hof in Bergen een bijzonder Thema Diner voor ondernemers.

 

Spreker zal Ted van ’t Hek zijn, directeur Van ’t Hek Groep. 
Van ’t Hek Groep is op 23 november j.l. uitgeroepen tot de winnaar van de NHN Thema Award 2017. Deze Award gaat jaarlijks naar een andere sector en ging in 2016 naar de sector Bouw.

 

Positieve punten vond de jury de innovatie, het onderscheidend vermogen en het ondernemerschap van de familie. De familie Van ’t Hek heeft midden in de crisis met groot succes zijn werkzaamheden uitgebreid naar het buitenland. Een prachtig familiebedrijf, waar ook alweer de 3e generatie het roer met veel succes heeft overgenomen. Deze initiatieven zijn doorslaggevend geweest voor het voortbestaan van het bedrijf.

 

Ted van het Hek, directeur bij Van ’t Hek Groep, deelt graag, via een uitgebreide presentatie, de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen jaren met de aanwezige ondernemers.

 

Onderscheidend vermogen
Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn wij, als onderdeel van de Van ’t Hek Groep, koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.  

Zij onderscheiden zich al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren. Dit laten zij dagelijks door heel Nederland in de praktijk zien. Als het funderingswerk complexer wordt, door de toe te passen techniek of de lastige locatie, kunnen zij zich onderscheiden en toegevoegde waarde realiseren.  

 

Door de brede kennis van hun mensen en een complete materieelvloot zijn zij als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren. Dit maakt hen een sterke en betrouwbare partner die als onderaannemer het gehele traject van ontwerp tot uitvoering op zich kan nemen.

 

Gebr. van ’t Hek werkt voor vrijwel alle hoofdaannemers van Nederland. De ene keer als onderaannemer op basis van een traditioneel bestek, een andere keer als ketenpartner in een D&C traject. Zo leveren zij jaarlijks aan de Grond-, Weg- en Waterbouw, de petrochemie en de woning- en utiliteitsbouw op gemiddeld 500 projecten door heel Nederland hun bijdrage.  

 

Aanmelden voor deze sessie kan via www.eventbrite.nl/e/tickets-nederlandse-zaken-nh-thema-diner-2-in-het-hof-in-bergen-29103025934 (http://www.eventbrite.nl/e/tickets-nederlandse-zaken-nh-thema-diner-2-in-het-hof-in-bergen-29103025934) 

of door te mailen naar  nh@nederlandse-zaken.nl (mailto:nh@nederlandse-zaken.nl)

image004 image004
van 't Hek van 't Hek