Musicalgroep Groots in theater Het Pakhuis

26-04-2017

Op donderdag 11 mei 20 uur, vrijdag 12 mei 20.00 uur, zaterdag 13 mei 14.00 uur en 20.00 uur en zondag 14 mei 14.00 uur speelt de musicalgroep Groots de musical Ster.

 

Voor het tweede achtereenvolgende jaar brengt deze jonge enthousiaste Hoornse Musicalgroep Groots een zelfgemaakte musical op de planken. De opbrengst gaat volledig naar een goed doel; dit jaar de Kinderkledingbank.

 

Reserveren via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)  

Kaarten kosten 15,00 euro.

 

In “STER de Musical” volgen wij de levens van verschillende personages, o.a. een vader en zijn zoon.  Zal vader Sander het leven weer op kunnen pakken na het overlijden van zijn vrouw? Is er een nieuwe kans op liefde in zijn leven? Zal zijn zoon op het rechte pad blijven?  Hoe worden zij uitgedaagd door het leven?

 

Mis dit verhaal vol humor, liefde, kansen en GROOTS geluk niet!

 

Laat “STER de musical” stralen, koop nu uw toegangsbewijzen en steun het goede doel!

 

De Kinderkledingbank is gestart in 2011 en is uitgegroeid naar een stichting met anbi-status waarvoor 40 vrijwilligers zich inzetten. Er worden inmiddels 2300 kinderen geholpen uit Hoorn en omgeving uit gezinnen die van de bijstand moeten rondkomen of in de schuldsanering zitten. Deze gezinnen komen elke maand met de hun toegekende punten “winkelen” bij de Kinderkledingbank. Ze kunnen kleding, speelgoed en andere dingen uitzoeken die nodig zijn in het dagelijks leven van een gezin. 

 

Ook organiseert de Kinderkledingbank diverse activiteiten, zoals een dag in de stadsspeeltuin, een kamp etc. zodat de kinderen de kans krijgen om leuke dingen te doen. Dit alles onder het motto:  Alle kinderen zijn onze kinderen.

8. mei Groots 8. mei Groots
8. mei groots 8. mei groots
Het Pakhuis logo Het Pakhuis logo