Ouders onverminderd tevreden over ONL Dyslexie

26-04-2017

Voor het vijfde jaar op rij kreeg Onderwijszorg Nederland (ONL) een zeer hoge cliëntbeoordeling voor de behandeling van dyslexie. Dat laat een tevredenheidsonderzoek onder 370 cliënten, uitgevoerd door het onafhankelijke Parantion, zien. De landelijke coöperatie van adviesbureaus scoort gemiddeld een 8,2. Leuk detail: OBD Noordwest scoorde zelfs gemiddeld een 8,4. Maar liefst 98% van de ondervraagde ouders zou OBD Noordwest aanbevelen bij anderen.

 

Over alle aspecten zoals de bereikbaarheid, wachttijden, behandeling en resultaten is een ruime meerderheid zeer tevreden. Alle ondervraagden beoordeelden de deskundigheid van de behandelaar goed tot zeer goed. Maar liefst 98% van de ouders zou OBD Noordwest aanbevelen bij anderen. Meer dan 99% is tevreden over de informatievoorziening tijdens de behandeling. Uit het onderzoek blijkt bovendien dat 96% van de kinderen na behandeling beter leest en spelt, op een bij hun mogelijkheden en ontwikkeling passend niveau. “Een resultaat om trots op te zijn,” zegt Judith van Rooij, manager Onderwijszorg bij OBD Noordwest. “We hanteren een hoge kwaliteitsstandaard en behandelen ieder jaar vele kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie. We zijn erg blij met deze uiting van waardering.”

 

Over OBD Noordwest

OBD Noordwest is hét dyslexiecentrum van Noord-Holland voor zowel vergoede dyslexiezorg (ONL Dyslexie) als onderzoek en behandeling van dyslexie voor particulieren. Met zo’n vijftig behandellocaties is OBD Noordwest altijd dichtbij. De gespecialiseerde orthopedagogen, psychologen en logopedisten werken dagelijks intensief samen met ouders, kinderen, scholen, samenwerkingsverbanden en gemeenten. OBD Noordwest is Cedeo-erkend en gecertificeerd volgens de richtlijn ISO 9001 en het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD); daarnaast is zij lid van branchevereniging EDventure. Kijk voor meer informatie op

http://dyslexie.obdnoordwest.nl (http://dyslexie.obdnoordwest.nl)

 

Spectrum_10 Spectrum_10
Logo_ONL_Dyslexie_RGB Logo_ONL_Dyslexie_RGB