Jong creatief toptalent uit Noord-Holland in de race voor hoofdprijzen

28-04-2017

Op zondag 14 mei vindt de regiofinale van Kunstbende Noord-Holland plaats. In de Amsterdamse Meervaart treden zo’n 50 acts op in 8 categorieën. Een kundige jury wijst in elke categorie winnaars aan die onze provincie vertegenwoordigen op de landelijke finale.

 

Voorafgaand aan de regiofinale vonden 20 voorselectierondes plaats. In onder meer Amsterdam, Hoorn, Alkmaar en Hoofddorp waren workshops, ontmoetingen en coaching sessies. Aansluitend vonden presentaties plaats waar de jury per categorie de beste acts door liet gaan naar de regiofinale.

 

De regiofinale is een fantastische kans om de crème de la crème van het jong creatief talent uit Noord-Holland te zien komen aanstormen. In hun jonge jaren waren Martin Garrix, De Staat, Claudia de Breij en Vincent Vianen hier al te zien.

De regiofinale valt gelijk met Moederdag. Alle moeders mogen daarom in het bijzijn van hun kind gratis naar binnen.

 

Kunstbende Noord-Holland Theater de Meervaart

Zondag 14 mei 2017

11:00 uur inloop publiek

12:00 uur start programma

17:30 uur prijsuitreiking

Tickets 5 euro aan de deur of te bestellen via:

https://tickets.meervaart.nl/eventim.webshop/webticket/bestseatselect?tokenName=CS RFTOKEN&eventId=6348&language=nl (https://tickets.meervaart.nl/eventim.webshop/webticket/bestseatselect?tokenName=CS RFTOKEN&eventId=6348&language=nl )

Kunstbende_logo Kunstbende_logo
Kunstbende-2017 Kunstbende-2017