Het leukste feest voor ouderen in Hoorn: Proud to be Oud

16-05-2017

Donderdag 8 juni zijn ouderen uit Hoorn en omstreken van harte welkom op het Proud to be Oud evenement in het Van der Valk Hotel in Hoorn. Het evenement wordt dit jaar georganiseerd door studenten van het ROC Horizon College in samenwerking met de RoundTable 100 West-Friesland. Het geld dat studenten van de opleidingen Entree met de kerstmarkt op school verdiend hebben, wordt gebruikt om ouderen een fantastische middag te bezorgen.

 

Ouderen krijgen tijdens het evenement een gratis lunch aangeboden en een middag vol vermaak, met onder meer Oud Hollandse spelletjes, Swingo (muzikale bingo), salsa- & buikdansworkshops en verschillende wellness-activiteiten. Het doel van het Proud to be Oud evenement is om jong en oud samen te brengen.

 

Mooi feest

De organisatie van deze feestelijk middag is helemaal in handen van de studenten. Ze hebben met elkaar gebrainstormd over de locatie, contacten gelegd met diverse instanties, de kosten gebudgetteerd en de planning opgesteld. Ze hebben enorm veel zin om deze middag samen met de ouderen tot een mooi en gedenkwaardig feest te maken. Studenten Entree volgen een opleiding waarmee ze een assistent-diploma halen en door kunnen stromen naar een niveau 2-opleiding of aan het werk kunnen.

 

Ouderen kunnen zich aanmelden tot 2 juni via proudtobeoud@outlook.com (mailto:proudtobeoud@outlook.com) 

of 06- 42 30 52 67.

Voor ouderen die geen vervoersmogelijkheid hebben, is er een vervoersservice beschikbaar.

horizoncollege logo horizoncollege logo
ProudtobeOud ProudtobeOud
Van-der-Valk-Hoorn Van-der-Valk-Hoorn

Reacties
Reactie: (Mevr.Oud-Laan)
27-5-2017, 08:47
Ik wil mij aanmeldenvoor de feestmiddag.Ik wil mij ook graag aanmelden voor vervoer. Mijn adres is Sint Josephpark 34 1695AN Blokker.