Workshop DeBroekriem: Solliciteren met mindfulness

18-05-2017

Dinsdag 30 mei organiseert eventmanager Annemiek Schouten van DeBroekriem de workshop ‘Solliciteren met mindfulness’ voor werkzoekenden in West-Friesland. Gastspreker Masja Bijman van Well-Bee zal in deze interactieve workshop werkzoekenden kennis laten maken met mindfulness en hoe je dit kunt toepassen tijdens het solliciteren. De workshop vindt plaats in de Bibliotheek in Hoorn.

 

Wat is mindfulness? En kun je dit oefenen?
In deze interactieve workshop maak je kennis met mindfulness en hoe je dit kunt toepassen tijdens het solliciteren. Tijdens deze workshop deelt Masja Bijman haar kennis over mindfulness. Je leert een aantal praktische oefeningen die je direct kan toepassen in het zoeken naar een baan of een opdracht.

Solliciteren is en blijft een spannende aangelegenheid. Mindfulness helpt je om dichtbij jezelf te blijven, je rust te bewaren en energie en positiviteit te versterken. Mindfulness leert je veerkrachtig omgaan met jezelf, maar ook met tegenslagen.

 

De workshop wordt gegeven door Masja Bijman. Zij geeft naast mindfulness, ook training talentontwikkeling, coaching en intervisie gericht op leren & ontwikkelen, loopbaan en re-integratie. Ze heeft een achtergrond in de arbeidsbemiddeling, HR en HRD en geeft haar training op een enthousiaste, rustige en nuchtere wijze.

Locatie en aanmelden
De workshop ‘Solliciteren met mindfulness’ vindt plaats op dinsdag 30 mei.

Inloop vanaf 9.15 uur en de workshop is van 9.45 tot 13.00 uur in de Bibliotheek, Wisselstraat 8 in Hoorn. Na de workshop is er nog voldoende tijd om te netwerken.

De workshop is gratis, voor koffie of thee wordt een eigen bijdrage gevraagd van €1,50. Deelnemers kunnen zich aanmelden en inschrijven bij DeBroekriem via www.debroekriem.nl (http://www.debroekriem.nl)

 

Er is slechts plek voor 18 werkzoekenden!

 

DeBroekriem
Stichting DeBroekriem is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Vermeer, Pieter Tiller en Judith van der Mark. De afgelopen jaren heeft DeBroekriem ruim 2.000 mensen zien uitstromen naar werk en inmiddels organiseerden tientallen eventmanagers (vrijwilligers) door heel Nederland elk jaar ruim 500 bijeenkomsten. Daar zijn we trots op! DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Bibliotheek logo Bibliotheek logo
Bibliotheek Bibliotheek
Debroekriem-logo Debroekriem-logo