Nieuw evenement Cultuurplein Langedijk

27-05-2017

Een splinterneiuw evenement op het Broekerplein met laagdrempelige toegang tot verschillende cultuurvormen op 17 juni a.s.

 

Er is een afwisselend programma met optredens van dansgroep Madness en en Extravadanza, dansschool Schavemaker, buikdanseres Nezjma en Caecilia Muziektheater.

Gedurende de dag zullen er diverse optredens plaatsvinden. Tevens zijn er marktkramen waarin naast de verenigingen die optreden ook o.a. Langedijker Verleden, Volkstuindersvereniging Langedijk, Gemengde Zangverenging “St Caecilia”, 5six78 dance, atielier 6, Fitland XL en TTV Spirit aanwezig zullen zijn om al uw vragen te beantwoorden. Petanque Club Les Mille Ilses geeft demonstraties waarbij het publiek ook mee mag doen en Stichting Waterrijk Langedijk zal aanwezig zijn met een kloet.

 

Het Cultuurplein Langedijk is een voortzetting van het Langedijker Festival. Een festival wat sinds 1960 werd georganiseerd door de vijf muziekverenigingen van Langedijk namelijk; Irene, Advendo, Kunst na Arbeid, Apollo en Excelsior. Na zo een lange tijd bleek het tijd voor een update. Het doel om op een laagdrempelige manier verbinding te vinden bij de muziekverenigingen van Langedijk, bleef staan.  Zo is het idee ontstaan om niet alleen de locatie te verplaatsen van de Binding naar het Broekerplein, maar ook om andere clubs en verenigingen de mogelijkheid te bieden zichzelf te presenteren en op de Langedijker kaart te zetten.

 

Cultuurplein Langedijk vindt plaats op zaterdag 17 juni aanvang 11.00 uur en zal tot 16.00 uur duren. De locatie is op het Broekerplein bij Winkelcentrum Broeker Veiling.

 

Wil je ook graag een instrument (leren) bespelen of heb je interesse in één van de andere verenigingen/clubs?

Meldt je dan aan via de website van 1 van de verenigingen of meld je aan in de marktkraam op 17 juni.

Cultuurplein Langedijk logo Cultuurplein Langedijk logo