Productiehuis Het Gezelschap zoekt spelers voor: Sint zonder Mijter

21-06-2017

Kom naar de auditieworkshop van de nieuwe interactieve familievoorstelling Sint zonder Mijter van Productiehuis Het Gezelschap! De auditieworkshop wordt gegeven op dinsdag 11 juli van 19:30 uur tot 22:00 uur in Theater Het Pakhuis, adres Onder de Boompjes 21 te Hoorn. Speel mee in een voorstelling over het onbekende, barmhartigheid, eerlijkheid en herinneren waar het feest écht over gaat.

 

In een verhaal waarin het pad naar wel en niet kennen wordt bewandelt, gaan de spelers op zoek naar verschillende manieren om het publiek intensief te betrekken bij de voorstelling. Waaronder het zingen van bekende sinterklaasliedjes.

‘Meester, ik heb iets gevonden bij het IJsselmeer, maar ik weet niet wat het is.’

 

Ben of ken jij iemand tussen 13 jaar en 75 jaar die wil meespelen in deze voorstelling? Geef je dan op voor de auditie! Stuur een mail naar: sintzondermijter@productiehuishetgezelschap.nl (mailto:sintzondermijter@productiehuishetgezelschap.nl)

 

We repeteren vanaf september op dinsdagavond en woensdagavond in verschillende groepen in Theater Het Pakhuis en Basisschool de Ceder. De voorstelling speelt op 18, 19 november en 2 en 3 december in Theater Het Pakhuis.

Sint zonder Mijter Productiehuis Het Gezelschap persflyer Sint zonder Mijter Productiehuis Het Gezelschap persflyer
het gezelschap het gezelschap
Het Pakhuis logo Het Pakhuis logo