Opening zomerexpositie in Twisk op zondag 2 juli

23-06-2017

Op zondag 2 juli om 13.30 uur vindt de feestelijke opening van de zomerexposities plaats in de Nederlandse  Hervormde Kerk  te Twisk.

 

Deze zomer weer twee exposities onder één dak:

van Twisca, de historische vereniging Twisk, in het Twiskerse museum “de Karckezolder “ en de kunstexpositie van de Kunstkamer Twisk met een kleurrijk palet aan kunstwerken.

 

De officiële opening wordt verricht door burgemeester F.Streng. Daarna kunt u onder het genot van een hapje en een drankje  de getoonde werken bezichtigen. Deze feestelijke opening wordt omlijst met  muziek van leerlingen van Ciska van der Wilk .

 

De Kunstexpositie bestaat uit schilderijen met verschillende onderwerpen, waaronder een serie portretten en landschappen, enkele iconen en foto’s van gastexposant Frans van Vechgel uit Andijk.

 

Op ‘de Karckerzolder’ is het deze zomer ijskoud!

Een hoek is ingericht met materialen rond het thema: “IJspret in vroeger tijden”. Veel schaatsen, houten duw sleeën en priksleeën staan uitgestald.

 

U bent allen van harte welkom voor deze openmiddag met een hapje en een drankje. Deze twee exposities onder een dak zijn in de maanden juli en augustus, elke zondag van 13.30 – 17.00 te bezoeken in de Ned. Hervormende kerk,  Dorpsweg 121 te Twisk.

schilderij Ria Brak schilderij Ria Brak
Ned.Herv.Kerk_Twisk Ned.Herv.Kerk_Twisk