Onze prestaties en kerncijfers

26-06-2017

In het Jaarbeeld ziet u in één oogopslag waar Wooncompagnie (voor) staat, met de bijbehorende kerncijfers. Het geeft u een indruk van de prestaties die wij in 2016 samen hebben geleverd, onder meer op het gebied van betaalbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid.

 

Een bijzonder jaar
Voor Wooncompagnie was 2016 een bijzonder jaar. Dankzij onze organisatieverandering en aangescherpte koers, konden we onze missie nog beter waarmaken: ‘de best mogelijke woning bieden tegen de laagst mogelijke prijs, zodat mensen met weinig koopkracht zelf kunnen kiezen hoe en waar ze willen wonen’.

Samen voor betaalbaarheid…
Ook in 2016 stond betaalbaarheid hoog op onze agenda. We volgden een vooruitstrevend, gematigd en niet inkomensafhankelijk huurbeleid, in nauwe samenwerking met onze huurdersorganisaties. Zo konden we een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van de betaalbaarheidsproblematiek.  

… en duurzaamheid
We investeerden in 2016 in nieuwbouw, renovatie en vooral in duurzaamheid. Met het aanbrengen van uiteenlopende energetische maatregelen willen we de energielabels van onze woningvoorraad verbeteren en de energielasten voor onze huurders verlagen.

Samen optrekken
Alles wat we hebben kunnen bereiken, is het resultaat van samenwerking. Samenwerking met gemeenten, maatschappelijke organisaties, zorg- en welzijnspartijen, huurdersverenigingen en andere relaties. Door samen op te trekken en kennis te delen, kregen we meer van de grond.

Inspirerende voorbeelden
In dit Jaarbeeld vertellen enkele relaties en medewerkers van onze organisatie over de kracht van die samenwerking. Verhalen die ons inspireren onze samenwerking in de toekomst te intensiveren. Zo kunnen we met elkaar blijvend zorgen voor betaalbare huisvesting, een aangenaam woonklimaat en een stabiele samenleving.

Heeft u vragen of suggesties?
Een goede samenwerking begint bij betrokkenheid en openheid. Heeft u naar aanleiding van dit Jaarbeeld nog vragen of suggesties? Laat het ons weten en u hoort van ons. Het volledige jaarverslag 2016 is terug te vinden op onze website

www.wooncompagnie.nl (http://www.wooncompagnie.nl) onder het kopje ‘organisatie’.

unnamed (6) unnamed (6)
unnamed (7) unnamed (7)
Wooncompagnie logo Wooncompagnie logo