Whats Happening

17-07-2017

Lowlands, Kunstbende & Rabobank presenteren:
What’s Happening, dé creatieve vrijhaven van Lowlands
 


What’s Happening is de gloednieuwe area op Lowlands, barstensvol workshops en optredens voor en door het publiek. Dit wordt dé creatieve vrijhaven waarin alles kan en alles mag, onder het motto: everybody is an artist. Lets go! 

Win Lowlands-kaarten of optredens op What’s Happening 
Om kans te maken op Lowlands-weekendkaarten of een optreden op What’s Happening ga je naar whatshappening.nl. Upload daar je creatieve act! Een jury van winnaars van Kunstbende 2017 kiest de beste en meest belovende acts.

Everybody is an artist
De What’s Happening-area bestaat uit vier stages waarop het publiek zich kan uitleven in workshops die worden gegeven door enthousiaste muzikanten, dansers, woordkunstenaars en andere artiesten. Zo kun je via een taalworkshop een oneliner op een shirt zetten en daarna de catwalk op om ’m te showen. Hosts Rens Polman en Koen Brouwer dagen de Lowlands-bezoeker uit mee te doen aan workshops en het podium te beklimmen. Een aantal bekende artiesten haakt ook aan. Wie dat zijn, blijft geheim! Daarnaast treden de winnaars van Kunstbende 2017 op, check hier hun biografieën.

Manifest  
Rabobank en Kunstbende ontdekken en vieren talent! En brengen het van de zolderkamer naar het Lowlands-podium. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar creatieve talenten kan ontdekken, ontwikkelen en laten zien. Dat is goed voor de samenleving. Daarom dagen we mensen uit mee te doen aan de interdisciplinaire happening op Lowlands.

Lees ons manifest over het belang van creativiteit.

Rabobank is partner in cultuur van Kunstbende en support het grote meedoen in de cultuursector. Juist door mee te doen en kunst en cultuur te beleven, sta je dichter tot elkaar en middenin de maatschappij.

Kunstbende is het podium voor jong talent en wordt mogelijk gemaakt door verschillende partners en sponsors. Jaarlijks houdt Kunstbende een wedstrijd in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.

Via de finale stromen de winnaars door naar Lowlands en andere grote podia, zoals Mysteryland en Oerol.

 

Voor vragen, neem contact met regiokantoor Noord Holland

E-mail: noord-holland@kunstbende.nl (mailto:noord-holland@kunstbende.nl)

of 06 - 524 560 40

unnamed unnamed
Kunstbende_logo Kunstbende_logo
rabobank-logo rabobank-logo